Ένσταση η Δόξα Δράμας κατά του Αήττητου Σπάτων

Η Δόξα Δράμας επιδιώκει να πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς που έχασε από τον Αήττητο Σπάτων  στο γήπεδο. 

Ένσταση η Δόξα Δράμας κατά του Αήττητου Σπάτων

Η Δόξα Δράμας, κατάθεσε ένταση απόψε (27/12), κατά του Αήττητου Σπάτων για το μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football League.

Στις 23/12, ο Αήττητος Σπάτων έκανε την έκπληξη νικώντας εντός έδρας τη Δόξα Δράμας με σκόρερς τους Γροντή στο 66′ και του Κατσέρη στο 90′. Οι «μαυραετοί» βέβαια, δεν το πήραν με καλό μάτι και βρήκαν έναν τρόπο να πάρουν τους 3 βαθμούς που έχασαν στα Σπάτα.

Οι Δραμινοί υποστηρίζουν πως ο Αήττητος δεν έχει καταθέσει μετοχικό κεφάλαιο στο υπουργείο Ανάπτυξης, έτσι ζητάνε τον μηδενισμό τους και τους 3 βαθμούς που έχασαν μέσα στο γήπεδο.

Σε περίπτωση που δικαιωθεί η Δόξα Δράμας, τότε θα φτάσει αυτομάτως τους 15 βαθμούς και θα σκαρφαλώσει στην θέση της βαθμολογίας, με διαφορά 5 βαθμών από τον πρωτοπόρο Βόλο, ενώ ο Αήττητος θα φτάσει τους 6 βαθμούς και θα πέσει στην προτελευταία θέση, πάνω από την ουραγό Σπάρτη. Αντίθετα, σε περίπτωση που η ένταση απορριφθεί, ο Αήττητος Σπάτων θα παραμείνει στους 9 βαθμούς και σε απόσταση βολής από τη Δόξα Δράμας που έχει 12.

Αξιοσημείωτο δε, πως η Δόξα Δράμας έχασε τους 3 βαθμούς που πήρε από την εντός έδρας νίκη της απέναντι στο Βόλο(2-1), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League. Οι γηπεδούχοι είχαν δηλώσει διαιτητή του αγώνα τον γιατρό της ΠΑΕ, κάτι που δεν προβλέπεται από τον ΚΑΠ, έτσι ο Βόλος προχώρησε σε ένσταση και πήρε τους 3 βαθμούς.