Προοδευτική-Κερατσίνι 2-2: Μοιρασιά στο «κλουβί»

Ισοπαλία στο ντέρμπι του 5ου ομίλου με 2-2 ανάμεσα σε Προοδευτική και Κερατσίνι.

Προοδευτική-Κερατσίνι 2-2: Μοιρασιά στο «κλουβί»

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πειραϊκό ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο, ανάμεσα στην Προοδευτική και το Κερατσίνι. Οι δύο ομάδες σε ένα δυνατό παιχνίδι αναδείχθηκαν ισόπαλες με το χορταστικό 2-2 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό ενόψει και της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι Κερατσινιώτες του Βαγγέλη Λαϊβερά, μπήκαν σαν… θηρίο στο «κλουβί» και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 15ο λεπτό με «δράστη» τον Ψυχογιό. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και το πέτυχαν στο 25ο λεπτό, όταν ο Σαραντόπουλος έφερε το ματς στα ίσα (1-1) για το σύνολο του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη. Ο Ψυχογιός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση στο 35ο λεπτό κατάφερε να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Παρόλα αυτά, η Προοδευτική δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 75ο λεπτό ο Ντάλλας με όμορφη προσπάθεια ισοφάρισε στο τελικό 2-2 το οποίο ωστόσο δεν αφήνει ικανοποιημένος τους Κορυδαλλιώτες, που ήθελαν μόνο τη νίκη για να… ανασάνουν βαθμολογικά. Άρχων της συνάντησης, ήταν ο Κακουλίδης του συνδέσμου Θράκης.


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Κάρδαρης, Χουστουλάκης, Κουτσοποδιώτης, Λέγκα, Σταθουλόπουλος, Χρήστου (86’ Μπαλάσκας), Γκουτζούλας, Βλάχος (60’ Ξυγκάκης), Ντάλλας, Σαραντόπουλος

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Παπαδόπουλος, Γιαταγανάκης, Μίρκος, Ντούμπερετ, Βατής, Χαλκιάς, Ψυχογιός (60’ Κιρτζιαλίδης), Αγγελάκης, Ροκάκης (90’ Παναγιωτόπουλος Δ.), Πασαλίδης (74’ Μεγαλοοικονόμου), Χαϊκάλης (90’ Σφυρ