Τζινευράκης: Θέλω και μπορώ να βοηθήσω την Καλλιθέα, αύριο κιόλας

Ο ισχυρός άνδρας του Αγίου Δημητρίου μίλησε στο «ΦΩΣ» για το ενδιαφέρον και την πρόθεσή του να εμπλακεί στα διοικητικά της Καλλιθέας.  

Τζινευράκης: Θέλω και μπορώ να βοηθήσω την Καλλιθέα, αύριο κιόλας

Την επιθυμία του να εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα της Καλλιθέας εξέφρασε μέσω του «ΦΩΤΟΣ» ο Μανώλης Τζινευράκης. Ο διοικητικός ηγέτης του Αγίου Δημητρίου με τον οποίο κατά το παρελθόν η ομάδα του Μπραχαμίου έχει γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες, είναι πρόθυμος να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα του «Ελ Πάσο» ανά πάσα στιγμή που θα του ζητηθεί από τον Ερασιτέχνη. Παράλληλα, ο γνωστός επιχειρηματίας, ισχυρίζεται πως… αύριο κιόλας θα διαθέσει στην ομάδα ένα μεγάλο ποσό, με την προϋπόθεση να αναλάβει αυτός την θέση του προέδρου επενδύοντας στους «κυανόλευκους» με τα δικά του χρήματα. Τέλος, ο έμπειρος παράγοντας, υποστηρίζει πως εφόσον διεισδύσει στα διοικητικά της Καλλιθέας, στόχος του θα είναι να επαναφέρει την ομάδα με σταθερά βήματα στις μεγάλες κατηγορίες και να καταφέρει να επιστρέψει τον κόσμο στο γήπεδο.

Πως προέκυψε το ενδιαφέρον σας για την Καλλιθέα;
«Εγώ ασχολούμαι από το 1999 με τον Άγιο Δημήτριο. Έχω πανηγυρίσει με την ομάδα ανόδους σε όλες τις κατηγορίες. Από Β’ τοπικό, μέχρι και Β’ Εθνική. Όσον αφορά την Καλλιθέα, θέλω να βοηθήσω την ομάδα γιατί θεωρώ ότι έχει όλα εχέγγυα για να πρωταγωνιστήσει. Εγώ είμαι διαθέσιμος και μπορώ να προσφέρω ανά πάσα στιγμή με τα δικά μου χρήματα, χωρίς την ανάγκη καθενός σε χρηματική βοήθεια. Το βασικότερο. Πρέπει η ομάδα να οργανωθεί και να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες».

Τι σας οδηγεί στο να ασχοληθείτε με την ομάδα;
«Έχω αρκετά καταστήματα σε όλη την Αττική και έχω αρκετές επιχειρήσεις στην Καλλιθέα. Βλέπω την ανάγκη που έχει αυτή η ομάδα για στήριξη ευρείας και οικονομικής μορφής και θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω σε αυτή την περίπτωση. Και διοικητικά και χρηματικά. Εάν η τωρινή διοίκηση θέλει να ακολουθήσει, μπορεί να ακολουθήσει. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω όπως ξαναείπα και διοικητικά και οικονομικά. Έχω την ανάλογη εμπειρία και πείρα και όποιος θέλει ακολουθάει. Εγώ θέλω να μπω στην Καλλιθέα, γιατί θεωρώ ότι αυτή η ομάδα αξίζει πολλά περισσότερα. Αξίζει να είναι σε καλύτερες και ανώτερες κατηγορίες. Αυτή την στιγμή η Καλλιθέα έχει τέτοια οργάνωση από θέμα γηπέδου και από θέμα εγκαταστάσεων που μπορεί εύκολα να είναι στο επίπεδο της Β’ Εθνικής».

Η δική σας πρόταση ποια είναι;
«Εγώ αυτή την στιγμή όπως ξαναείπα είμαι διατεθειμένος να βάλω στο τραπέζι ένα μεγάλο ποσό. Άμεσα. Αύριο το πρωί κιόλας ένα μεγάλο ποσό στο τραπέζι. Για να ξεκινήσει η ομάδα να πρωταγωνιστεί και πάλι. Η πρόταση μου είναι αυτή. Όποιος θέλει να βοηθήσει εμπράκτως και από τη νυν διοίκηση μπορεί να το κάνει και χωρίς λεφτά. Δεν θα του ζητηθεί ούτε ένα ευρώ. Η πρόταση η δική μου ισχύει. Εγώ βάζω τα λεφτά μου για να διοικήσω εγώ. Αυτό το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι πολύ μεγάλο για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής. Και έχω φυσικά τις ικανότητες ώστε να βοηθήσουν και άλλα άτομα, που στηρίζουν το όνομά μου. Όποιος θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα εγώ θα είμαι διατεθειμένος να τον δεχτώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κάποιος που επενδύει, δεν θέλει να κάνει και κουμάντο; Και φυσικά όταν έχει την ανάλογη πείρα»;

Με τι στόχους θα θέλατε να μπείτε στην Καλλιθέα;
«Εμένα ο στόχος μου για την Καλλιθέα εφόσον μπω στη ομάδα θα είναι αυτή να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί. Αυτή την ομάδα την έχω ζήσει πολλά χρόνια τώρα. Με τον Άγιο Δημήτριο ήμασταν συνοδοιπόροι με την Καλλιθέα σε κάποιες κατηγορίες. Γενικά είχαμε φιλικές σχέσεις, παίζαμε φιλικά πάντα, είχαμε αγωνιστεί μαζί στην Β’ Εθνική πιο παλιά και με τον Σαλευρή ήμουν φίλος και ήμασταν μαζί στο συμβούλιο της ΕΠΑΕ.
Ύστερα ο Αβραντίνης ο οποίος έκανε την προσπάθεια του και τον γνώριζα τον άνθρωπο. Τώρα δεν επικρατεί η ίδια κατάσταση. Πέρυσι το καλοκαίρι τους έλεγα πάρτε ένα ποσό και κάνετε εσείς κουμάντο. Και δεν μου χτύπησαν ποτέ την πόρτα. Πριν βγει η τωρινή διοίκηση όλα αυτά. Η Καλλιθέα επειδή έχει χρόνια παραστάσεις από Α’ Εθνική, νομίζω ότι και εκεί ανήκει. Και της αξίζει άμεσα να επιστρέψει εκεί που ήταν. Είμαι γνώστης του ποδοσφαίρου και έχω την διάθεση να βοηθήσω. Την Καλλιθέα την παρακολουθούσα πάντα σαν ομάδα και όπως είπα ξανά, είχαμε κοινή πορεία αρκετά χρόνια με τον Άγιο Δημήτριο. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο και να γνωρίσει τις δυνατότητες που έχει αυτή η ομάδα. Από την στιγμή που θέλω να ασχοληθώ, να ασχοληθώ. Επένδυση για εμένα στο επίπεδο της Γ’ Εθνικής, είναι μόνο να βάλεις. Το ξαναλέω, εγώ είμαι «παρών» να επενδύσω ανοικτά ένα αρκετά μεγάλο ποσό, με στόχο να διοικήσω εγώ την ομάδα ώστε να πάρει την άνοδο και σταδιακά να ανέβει ξανά στην Α’ Εθνική».