Football League: Διπλό του Αιγάλεω στην Καλαμάτα με 1-0 ( vid, πρόγραμμα, βαθμολογία)

Με ωραίο γκολ του Τσιλιγκίρη το Αιγάλεω πέρασε από την έδρα της Καλαμάτας με 1-0 για τη 14η αγωνιστική της Football League.  

Football League: Διπλό του Αιγάλεω στην Καλαμάτα με 1-0 ( vid, πρόγραμμα, βαθμολογία)

Σημαντική νίκη για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος πέτυχε το Αιγάλεω που νίκησε εκτός έδρας την Καλαμάτα με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 5' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγκίρη, ο οποίος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πάντο.

Η «Μαύρη Θύελλα» έπειτα από το γκολ που δέχτηκε προσπάθησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά οι προσπάθειες της δεν βρήκαν στόχο. Έτσι η ομάδα της Μεσσηνίας ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της για το 2020 μένοντας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο 87' ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης είχε έντονο διάλογο με τους οπαδούς των γηπεδούχων κατά τη διάρκεια της αλλαγής του με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.

Καλαμάτα (Βούζας): Πάντος, Κωνσταντινόπουλος, Τριποτσέρης, Καντούτσης (71' Πετσίτης), Πανάγου (46' Οσμάνατζιτς), Τόλι, Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος, Νατσιόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος (61' Ράκιτς).

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Συριόπουλος, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Παπανικόλας, Λάμπρου, Τσίτσαρης, Σταματάκης, Τσιλιγκίρης (87' Τσαφταρίδης), Μακρυγιάννης (84' Μαγκάκης), Φαρινόλα (90+4' Κατσικογιάννης).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο (4/1)

Διαγόρας-Βέροια 0-1 (71' Πολύζος)

Ολυμπιακός Βόλου-Ασπρόπυργος 4-1 (4' Τσίτας, 31' Τσιάρας, 59' Κουτσιανικούλης, 90' Ντούνης (πεν.) - 87' Ζαχαρός)

Κυριακή (5/1)

Τρίγλια – Καβάλα (15:00)

ΟΦ Ιεράπετρας – Ιάλυσος (15:00)

Θεσπρωτός – Νίκη Βόλου (15:00)

Τρίκαλα – Ιωνικός (15:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ