Κερατσίνι: Στην πόρτα της εξόδου ο Αραβαντινός...

Ο πρόεδρος του Κεραστινίου, Αντώνης Αραβαντινός, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην παραμείνει στο πόστο του τη νέα αγωνιστική περίοδο

Κερατσίνι: Στην πόρτα της εξόδου ο Αραβαντινός...

Ο Αντώνης Αραβαντινός τα τελευταία χρόνια είναι ό άνθρωπος που κινεί τα νήματα στο Κερατσίνι. Ο έμπειρος παράγοντας μίλησε για την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και την επόμενη μέρα και τόνισε τα εξής: «Ξεφεύγει από τις δυνατότητες που έχουμε ως μη ειδικοί να αξιολογήσουμε τι πρέπει ακριβώς να κάνουμε για να αποφύγουμε τη μάστιγα που λέγεται κορωνοϊός. Έτσι πηγαίνουμε στην κρίση των ειδικών. Εγώ ξέρω ότι το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, όμως η ζωή είναι το ζητούμενο. Εάν κάποιοι αποφασίσουν ότι κρίνεται η ζωή έστω και ενός ανθρώπου καλό θα είναι να μην παιχτεί ποδόσφαιρο. Το λέω ως εκπρόσωπος του Κερατσινίου που υποβιβάζομαι αυτή τη στιγμή βάσει της θέσης που κατέχουμε. Παρ' όλα αυτά πιστεύουμε ότι θα σωθούμε. Νομίζω ότι και να παίζαμε θα κάναμε το 3Χ3 και θα σωνόμασταν. Δεν μπορεί να βάλουμε το θέαμα και την ευχαρίστηση πάνω από την υγεία».


Ο Αραβαντινός αναφερόμενος στο αν θα παραμείνει στο πόστο του τη νέα σεζόν είπε: «Αυτό δεν έχει να κάνει με τη συγκυρία αυτή αλλά με άλλα πράγματα. Εφόσον υπάρχει ένα ευρύ διοικητικό συμβούλιο, πιθανόν να παραμείνω πιθανόν και όχι. Το πιθανότερο όμως είναι να μην μείνω. Ο λόγος είναι ότι δεν αντέχω να πάρω το φορτίο μόνος μου και γενικά δεν θα ήθελα να υποβιβαστεί το Κερατσίνι με εμένα. Αφού θα σωθεί όπως όλα δείχνουν η ομάδα υπάρχουν πολλοί πιο ισχυροί από εμένα, είναι καλοδεχούμενοι να έρθουν. Όμως ακόμη και εάν έρθουν να βοηθήσουν γενικά, ίσως και εγώ το δω με διαφορετικό μάτι. Με λίγα λόγια, δεν μπορώ πλέον μόνος μου».