Κύπελλο Ελλάδος: Αιολικός - Λαμία 0-3: Περίπατος για την ομάδα της Φθιώτιδας (highlights)

Η Λαμία επικράτησε του Αιολικού εκτός έδρας με 3-0 και «καθάρισε» από νωρίς την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κύπελλο Ελλάδος: Αιολικός - Λαμία 0-3: Περίπατος για την ομάδα της Φθιώτιδας (highlights)

Η Λαμία δεν είχε κανένα πρόβλημα στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης απέναντι στον Αιολικό τον οποίο κέρδισε με 3-0 και θα είναι και αυτή στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στον αγώνα που διεξήχθη υπό συνεχή βροχόπτωση η ομάδα του Άκη Μάντζιου μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος και άνοιξε το σκορ στο 15΄με σουτ του Ρόμανιτς. Στο 30ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με εξαιρετικό πλασέ του Τιρόνε. Ο Αιολικός προσπάθησε να αντιδράσει ωστόσο όσο περνούσαν τα λεπτά ξέμενε από δυνάμεις, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας σκοράροντας εκ νέου με τον Μανώλη Σάλιακα, και διαμόρφωσαν το τελικό 0-3.

Οι συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Γεωργάρας): Σφύρλας, Αγριμάκης, Βαλιός, Κρητικός, Καλαφάτης, Τσομπανέλλης (68’ Ν. Λαζαρίδης), Σπόλιαριτς, Κατσίκης (75’ Παρέλλης), Παλαμουτσής, Τσιπάς (58’ Λαμπράκης), Μπουρούς.

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας (75’ Νικολόπουλος), Τιρόνε (62’ Βλαχομήτρος), Σάλιακας, Ρόμανιτς, Τζανετόπουλος, Τουράμ (68’ Καραγιάννης), Μπαχανάκ, Ράμος, Μπουλουλής.