Ολυμπιακός: Τρεις θέσεις «παίζονται» στην ενδεκάδα με Λαμία

Ποιοι θεωρούνται σίγουροι για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού της αποψινής αναμέτρησης (12/2, 18:00) με τη Λαμία και ποιες θέσεις είναι ανοιχτές που έχουν βάλει σε δίλημμα τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Τρεις θέσεις «παίζονται» στην ενδεκάδα με Λαμία

Το αποψινό (12/2, 18:00) παιχνίδι με τη Λαμία δεν είναι ένα απλό ματς, αλλά ένα ματς που κρίνει πρόκριση για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες θέλουν σαν τρελοί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, διότι θέλουν και την κατάκτηση του τροπαίου. Αυτό, άλλωστε έχει διαμηνύσει στους ποδοσφαιριστές του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο ο Πορτογάλος έχει φροντίσει να περάσει στους παίκτες ότι πρέπει να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας. Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Πορτογάλος στο αποψινό παιχνίδι θα έχει αλλαγές και είναι λογικό, διότι υπάρχει μία σειρά από παιχνίδια που επιβάλλει τη διαχείριση του ρόστερ.

Μετά τις δοκιμές που έγιναν την Τρίτη το απόγευμα στον Ρέντη, όπως γράφει και το σημερινό (12/2) ΦΩΣ, οκτώ θέσεις φαίνεται να έχουν κλειδώσει για το αρχικό σχήμα. Συγκεκριμένα ο Αλέν θα είναι ο βασικός πορτιέρε του Ολυμπιακού. Στα δύο άκρα της άμυνας Γκασπάρ και Τσιμίκας έχουν δεδομένες τις θέσεις τους. Ο Σισέ μοιάζει να είναι σίγουρος για το κέντρο της άμυνας με Σεμέδο και Αβραάμ να διεκδικούν την άλλη θέση. Φαβορί είναι ο Πορτογάλος στόπερ.

Καφού και Καμαρά φαίνεται πως έχουν κλειδώσει τις θέσεις για τα χαφ στην αποψινή αναμέτρηση. Στην επίθεση σίγουροι μοιάζουν οι Ρατζέλοβιτς, Χασάν, επομένως είναι ανοιχτές ακόμα δύο θέσεις. Αυτές τις διεκδικούν οι Φορτούνης, Μορ, Λοβέρα και Μασούρας. Οι δύο τελευταίοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα για να παίξουν από την αρχή. Ο Μαρτίνς θα δει και σήμερα τον Φορτούνη και θα πάρει την οριστική του απόφαση, διότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετά τον Ατρόμητο είχε κάποιες μικροενοχλήσεις στον αστράγαλο. Έτσι είναι τρεις θέσεις ανοιχτές για το αρχικό σχήμα της αποψινής αναμέτρησης με τη Λαμία.