Ιωνικός: Υβριδικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς στο γήπεδο της Νεάπολης

Υβριδικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς θα τοποθετηθεί στην φυσική έδρα του Ιωνικού, το γήπεδο της Νεάπολης. 

Ιωνικός: Υβριδικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς στο γήπεδο της Νεάπολης

Σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα κινείται η διοίκηση του Ιωνικού. Ο ισχυρός άνδρας των Νικαιωτών Γιάννης Τσιριγώτης, θέλει να αναβαθμίσει το γήπεδο της ομάδας, τη Νεάπολη, σε κάθε τομέα. Στο πλαίσιο αυτό, αποφάσισε να αλλάξει τον παλιό χλοοτάπητα του γηπέδου και να βάλει υβριδικό. Την επένδυση του συγκεκριμένου έργου έχει αναλάβει ο Δήμος Νίκαιας.

Σημαντική κίνηση από τον Ιωνικό, καθώς ο υβριδικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς που επιλέχθηκε να τοποθετηθεί στον αγωνιστικό χώρο της Νεάπολης, αποτελεί επιλογή όλων των κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ. Ενώ στην Ελλάδα, τα μόνα γήπεδα που έχουν τέτοιο χλοοτάπητα, είναι το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και το "Κλεάνθης Βικελίδης".

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ιωνικός:

"Η ΠΑΕ Ιωνικός ενημερώνει πως ξεκίνησαν τα έργα ολικής αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Νεάπολης.

Η ομάδα μας, έχοντας μπει σε μια νέα εποχή ισχυροποίησης και εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα υπό τη διοικητική ηγεσία του Γιάννη Τσιριγώτη και έχοντας πάντα ως αρχή την τελειοποίηση των αθλητικών της εγκαταστάσεων, αποφάσισε να αλλάξει τον παλιό χλοοτάπητα του γηπέδου και να βάλει υβριδικό. Την μεγάλη επένδυση και το οικονομικό κόστος αυτού του μεγάλου έργου, έχει αναλάβει ο Δήμος Νίκαιας και η ΠΑΕ Ιωνικός νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη.

Ο υβριδικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς που επιλέχθηκε, αποτελείται από 70% φυσικό χόρτο και 30% συνθετικό και αποτελεί επιλογή όλων των κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ. Είναι χαρακτηριστικό πως στην Ελλάδα τα μόνα γήπεδα που έχουν υβριδικό χλοοτάπητα, είναι το γήπεδο του Ολυμπιακού Γ. Καραϊσκάκης και το γήπεδο του Άρη Κλ. Βικελίδης και προσεχώς το γήπεδο της Νεάπολης.

Τα έργα διαμόρφωσης του αγωνιστικού χώρου βρίσκονται σε εξέλιξη αφού ήδη μπήκαν οι μπουλντόζες στο γήπεδο της Νεάπολης και ο νέος χλοοτάπητας θα παραδοθεί στην ΠΑΕ Ιωνικός στις 15 Οκτωβρίου".