Οι παίκτες της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά» (vid)

Οχτώ «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν στο εργοτάξιο στη Νέα Φιλαδέλφεια, φόρεσαν τα… κράνη τους και είδαν από κοντά την πρόοδο των έργων.

Οι παίκτες της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά» (vid)

Στο οικόπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου κατασκευάζεται το νέο γήπεδο της ομάδας, βρέθηκαν σήμερα (21/10) το πρωί οχτώ ποδοσφαιριστές της «Ένωσης». Ειδικότερα οι Μπακακης, Λαμπρόπουλος, Τσοσιτς, Τσιντώτας, Γιακουμάκης, Γαλανόπουλος, Σβαρνας και Μπακασέτας, μαζί με τους Βασίλη Δημητριάδη, Μπλένταρ Κόλα και Χρυσόστομο Μιχαηλίδη, αφού αρχικά εκκλησιάστηκαν το πρωί, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νέας Φιλαδελφειας Γαβριήλ, στη Μητρόπολη Νέας Ιωνίας (Άγιοι Ανάργυροι) και παρακολούθησαν χειροτονία κληρικού, κατόπιν ζήτησαν να επισκεφτούν το γήπεδο, όπως και συνέβη.

Εκεί λοιπόν περιηγήθηκαν στο εργοτάξιο, ενημερώθηκαν για την πρόοδο των εργασιών και έβγαλαν φυσικά και τις αναμνηστικές τους φωτογραφίες.

Η ερώτηση που βρισκόταν συνεχώς στα χείλη τους ήταν εύλογη: «Πότε μπαίνουμε μέσα;»! Οι «κιτρινόμαυροι» ποδοσφαιριστές πήραν και την ευχή του Μητροπολίτη Νέας Φιλαδελφείας, Γαβριηλ. «Καλή επιτυχία με την Μπάγερν, αρκεί να το πιστέψετε», τους είπε και τους έδωσε, ως δώρο, από ένα σταυρό της Μητρόπολης.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε στα σόσιαλ μίντια και βίντεο απ’ αυτή την επίσκεψη.

Τα λόγια του Μητροπολίτη Γαβριήλ για την ΑΕΚ, σήμερα το πρωί ενώπιον των «κιτρινόμαυρων» παικτών.