Νίκος Παπαδόπουλος: «Πάμε στη Λιβαδειά για να νικήσουμε»

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό, αύριο(10/11) στις 19:30 και ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε το σύνθημα για τη νίκη. 

Νίκος Παπαδόπουλος: «Πάμε στη Λιβαδειά για να νικήσουμε»

Ο ΟΦΗ θα βρεθεί στη Λιβαδειά για το σημαντικό ματς με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι Κρητικοί προέρχονται από λευκή ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Κρήτη και θέλουν το «τρίποντο» στη Λιβαδειά για να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος πιστεύει στην ομάδα του και έδωσε το σύνθημα της νίκης.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός του ΟΦΗ στην κάμερα της ομάδας:

Για Λεβαδειακό: «Παίζουμε με μία ομάδα που το τελευταίο διάστημα παίζει πολύ επιθετικά, βγάζει αρκετούς παίκτες στην επίθεση, παίζει εντός έδρας και έχει πολύ ύψος σαν ομάδα. Αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και παρά τη κακή εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής πάμε στη Λιβαδειά για να παίξουμε ποδόσφαιρο και να νικήσουμε γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς πριν τη διακοπή. Πιστεύω ότι
η ομάδα ετοιμάστηκε κατάλληλα, βοηθήσαμε του παίκτες ψυχολογικά μετά το κακό αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα και πάμε σε ακόμη ένα ματς να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Μας ανησυχούν σίγουρα οι τραυματισμοί κυρίως γιατί ήρθαν πολλές απώλειες μαζί, δεν περιμέναμε όταν δηλώσαμε τον Βουό και τον Ποτουρίδη ότι θα είχαμε και αυτούς τους τραυματισμούς. Παρόλα αυτά έχω πει πολλές φορές ότι έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες του ρόστερ, το έχω δείξει άλλωστε και νομίζω ότι αυτοί που θα παίξουν, θα ανταποκριθούν και θα έχουν μία καλή απόδοση που θα φέρει ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει να δεχτεί γκολ από την 6η αγωνιστική: «Το ότι δεν έχουμε δεχτεί γκολ είναι σίγουρα θετικό, βέβαια στο τελευταίο ματς ο αντίπαλος έκανε 2 σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Αυτό που με ανησύχησε στο τελευταίο παιχνίδι ήταν ότι δεν είχαμε διάρκεια στην απόδοση μας, δηλαδή έπρεπε μετά το 60-65 να είχαμε πιο καθαρό μυαλό και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες. Δουλεύουμε σε όλους τους τομείς, σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού. Νομίζω
ότι υπάρχει βελτίωση σε όλους τους τομείς. Για μένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ισορροπία σε όλες τις γραμμές, σε όλο το 90λεπτο και όχι να έχουμε κενά διαστήματα όπως σε κάποια παιχνίδια που παίξαμε».