Πανιώνιος: Έφτασε ο κόμπος στο χτένι με Σπιριντόνοβιτς - κλήθηκε σε απολογία

Η υπομονή των «κυανέρυθρων» εξαντλήθηκε με τον 25χρονο να καλείται σε απολογία για την αδικαιολόγητη απουσία του από την Αθήνα.

Πανιώνιος: Έφτασε ο κόμπος στο χτένι με Σπιριντόνοβιτς - κλήθηκε σε απολογία

Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς αναβάλει διαρκώς την επιστροφή του στην Αθήνα, κάτι που έχει φέρει τους ανθρώπους του Πανιώνιου στα όριά τους.

Ως εκ τούτου, ο Αυστριακός εξτρέμ μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα, θα κληθεί σε απολογία ενώπιον των Νίκου Ζαμάνη και Χρήστου Δάρα. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής είχε ταξιδέψει για την πατρίδα του στις 9 Νοεμβρίου, επικαλούμενος θάνατο συγγενικού προσώπου.

Ωστόσο, όφειλε να βρίσκεται πίσω την περασμένη Πέμπτη, κάτι που φυσικά δεν συνέβη. Οι Νεοσμυρνιώτες αρχικά έδειξαν κατανόηση και έκαναν υπομονή, όμως αυτή εξαντλήθηκε μετά τις διαδοχικές αναβολές του Σπιριντόνοβιτς να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Χρήστος Δάρας μιλώντας στην SportDay ξεκαθάρισε: «Ο Σπιριντόνοβιτς είναι ολοσχερώς εξοφλημένος από τον Πανιώνιο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Εμείς είμαστε συνεπείς απέναντί του, εκείνος δεν είναι».

Φυσικά, ο 25χρονος εξτρέμ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζοσέ Ανιγκό για το ματς της προσεχούς Δευτέρας απέναντι στη Λαμία, αφού ήδη βρίσκεται 12 μέρες εκτός προπονήσεων και θα χρειαστεί χρόνος για να επανέλθει σε αγωνιστικό επίπεδο.