Ολυμπιακός: Τι ετοιμάζει για τη Λιβαδειά ο Μαρτίνς

Η ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος τεχνικός για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ποιοι είναι τα φαβορί, ποιες θέσεις παίζονται.

Ολυμπιακός: Τι ετοιμάζει για τη Λιβαδειά ο Μαρτίνς

Από τη Λιβαδειά το απόγευμα της Κυριακής (17:15) ξεκινάει η προσπάθεια του Ολυμπιακού για την ανατροπή στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες ρίχνονται στη… μάχη του δεύτερου μισού της σεζόν όντας οκτώ πόντους πίσω από τον ΠΑΟΚ και καλούνται στη Βοιωτία να κάνουν το πρώτο τους διπλό στην επαρχία τη φετινή σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να μην υπολογίζει για το παιχνίδι της Λιβαδειάς τον Μαντί Καμαρά, αλλά έχει στα πλάνα του ξανά τους Ομάρ, Ποντένσε και Σισέ, οι οποίοι έλειψαν από το παιχνίδι της Ξάνθης. Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» έχει σκοπό να παρατάξει το καλύτερο σχήμα, καθώς θεωρεί πως το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν είναι απλή ιστορία.

Ο Σα θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού και σε αυτό το παιχνίδι. Ο Ελαμπντελαουί θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Κούτρη να ξεκινάει αριστερά. Σισέ και Βούκοβιτς αναμένεται να συνθέσουν το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα με τον Μέρια, πάντως να έχει τις πιθανότητες του να πάρει θέση δίπλα στον Σέρβο.

Στα χαφ η παρουσία του Γκιγιέρμε είναι δεδομένη με τον Μπουχαλάκη να είναι το φαβορί να παίξει δίπλα του. Πιθανότητες έχει και ο Νάτχο, αλλά όχι μεγάλες. Όσον αφορά στα άκρα της επίθεσης ο Ποντένσε θα πάρει τη μία θέση, ενώ για την άλλη μοιάζει να έχει προβάδισμα ο Ναουέλ χωρίς ωστόσο να ξεγράφουμε και τον Λάζαρο. Ο Φορτούνης θα έχει και πάλι τον γνωστό του οργανωτικό ρόλο, ενώ για την κορυφή της επίθεσης ο Χασάν είναι το μεγάλο φαβορί.