ΑΕΛ-Άρης 0-0: Kόντρα στην ατυ"Χ"ία του

Ο Άρης έχασε δυο ποδοσφαιριστές από τραυματισμό αλλά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στη Λάρισα.

ΑΕΛ-Άρης 0-0: Kόντρα στην ατυ"Χ"ία του

Κόντρα σε όλους και σε όλα, ακόμη και στην τύχη του, καθώς έχασε δύο ακόμη ποδοσφαιριστές στη διάρκεια του αγώνα στο ΑΕL FCArena, ο Άρης στάθηκε όρθιος και πήρε λευκή ισοπαλία από την ΑΕΛ, που δεν έπιασε απόδοση όπως στα τελευταία παιχνίδια.

Μόλις στο 34’, ο Κωνσταντινίδης χτύπησε και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, καθώς υπάρχουν φόβοι για τραυματισμό στους συνδέσμους στο γόνατο, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου αντικαταστάθηκε με ενοχλήσεις και ο Βέλεθ.

Ο Άρης αναγκάστηκε να παίξει με σύνθεση ανάγκης, με παίκτες που δεν υπολογίζονταν και με ποδοσφαιριστές σε άλλη θέση από αυτή που αγωνίζονται κανονικά και έχασε ευκαιρίες να πάρει ακόμη και τη νίκη. Σπουδαία φάση για να φτάσει στη νίκη έχασε και η ΑΕΛ στο 69’ με τον Μιλοσάβλιεβιτς, που έστειλε την μπάλα από κοντά στο δεξί δοκάρι του Κουέστα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΑΕΛ FC Arena
AΕΛ-Άρης 0-0
Σκόρερ: -
Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Κάρτες: Μπάσα, Φατιόν, Τζανακάκης, Ιντζόγλου, Σεσέροβιτς, Ντέλετιτς, Σικάβκα

Συνθέσεις:
ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Γιακιμόφσκι, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Μπαργκάν (68’ Σικάβκα), Σεσέροβιτς (80’ Ριβέρα), Ντέλετιτς, Νούνιτς (88’ Πίτι)

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης (34’ Τζανακάκης), Βέλεθ (46’ Ιντζόγλου), Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μπάσα, Ματίγια, Κόρχουτ (83’ Παυλίδης), Μαρτίνες, Γκαρσία, Ντιγκινί