Θα λείψει το 82% των γκολ της Ξάνθης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Η Ξάνθη έχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα την τρίτη χειρότερη επίθεση – μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα – στην Super League  μετά τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης και τον προτελευταίο Λεβαδειακό. 

Θα λείψει το 82% των γκολ της Ξάνθης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Οι ακρίτες του Μίλαν Ράσταβατς έχουν σκοράρει μόλις 18 τέρματα (μάλιστα το ένα είναι το αυτογκόλ του Βούκοβιτς στο ματς με τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια) και έχουν τεράστιο θέμα στο σκοράρισμα, κάτι που τους έχει φέρει φυσικά και χαμηλά στη βαθμολογία.

Το εντυπωσιακό είναι πως στον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Ράσταβατς δεν θα έχει στα χέρια του το 82% των φετινών γκολ της ομάδας. Συγκεκριμένα δεν θα είναι στην αποστολή όπως είναι γνωστό οι Γέντρισεκ, Κάστρο, Αλμέιδα, Ντουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος και Καντά (τιμωρημένοι). Αυτό σημαίνει πως λείπει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Γέντρισεκ με 7 γκολ (βέβαια έχει να σκοράρει από τον περασμένο Νοέμβριο) και ο δεύτερος, Κάστρο (4 γκολ με το πιο πρόσφατο της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ). Ο αμυντικός Αλμέιδα έχει δυο γκολ (το τελευταίο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια πριν από δυο εβδομάδες) ενώ μια φορά έχει σκοράρει και ο Ντουρίτσκοβιτς, ο οποίος θα εκτίσει την Κυριακή την τέταρτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Οι Μπαριέντος, Καντά δεν έχουν γκολ στην Super League. Εάν λοιπόν προσθέσουμε όλα τα παραπάνω τέρματα, θα φτάσουμε τα 14 από τα 17 που έχει πετύχει φέτος η Ξάνθη (το 18ο είναι το αυτογκόλ του Βούκοβιτς). Ουσιαστικά η ακριτική ομάδα που έτσι κι αλλιώς έχει ζήτημα στο σκοράρισμα θα παραταχθεί την Κυριακή(14/4) χωρίς το 82% των φετινών της τερμάτων! Ο δεξιός ακραίος αμυντικός Μπαξεβανίδης που επιστρέφει αφού εξέτισε την ποινή του έχει ένα γκολ όσα και οι Κοβάσεβιτς, Μπρίτο!