Ολυμπιακός: Ο... αινιγματικός Ζοσέ Σα - Το μήνυμα του Πορτογάλου

Τι έγραψε στα social media περί θέλησης και τι μπορεί να σημαίνει η συγκεκριμένη ατάκα

Ολυμπιακός: Ο... αινιγματικός Ζοσέ Σα - Το μήνυμα του Πορτογάλου

Νέο μήνυμα από τον Ζοσέ Σα που μπορεί και να επιδέχεται ερμηνείας. Εν μέσω μάλιστα συζητήσεων και διαπραγματεύσεων για το ενδεχόμενο παραμονής του στον Ολυμπιακό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και όχι.

Ο Πορτογάλος έγραψε μια ατάκα περί θέληση κι αυτό μπορεί να δείχνει τη δική του πρόθεση να παραμείνει στην ομάδα ή την επιθυμία του δείξει ο Ολυμπιακό της θέλησή του να τον κρατήσει. Μπορεί βέβαια να είναι απλά μια ατάκα που του αρέσει και τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.

Από τον Ολυμπιακό προ ημερών έβγαινε ένα κλίμα ότι βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ για να κλείσει τον Ζοσέ Σα. Εδώ και μερικά 24ωρα όμως προκύψουν πληροφορίες από την Πορτογαλία που λένε ότι η κατάσταση έχει μπλεχτεί. Προσοχή: Δεν λέμε ότι έχει χαλάσει ή ότι θα χαλάσει, αλλά για την ώρα έχει «κολλήσει». Λέγεται, ότι ο Σα ζητάει ένα συμβόλαιο κοντά στα 800 χιλιάρικα! Ούτε 500, ούτε 600 όπως είχε γραφτεί, αλλά 800! Αυτό επαναλαμβάνουμε υποστηρίζουν στο Πόρτο, εκεί όπου λένε μάλιστα ότι με τον Ολυμπιακό οι «δράκοι» τα έχουν βρει.

«Το μυστικό της δύναμης είναι στη θέληση», έγραψε ο Σα στα social media. Την ίδια ώρα οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για οικονομική διαφορά ανάμεσα στον παίκτη και τον Ολυμπιακό, ο οποίος γι' αυτό το λόγο βλέπει και το ενδεχόμενο επιστροφής στο λιμάνι του Ρομπέρτο.

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The secret of strength is in the will. ⚽️??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη José Sá (@josesaoficial) στις