«Σε Ολυμπιακό ή Κατάρ ο Μπεργκ»!

Σουηδοί και Άραβες συμφωνούν ότι ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού που μένει ελεύθερος από την Αλ Αϊν θα γίνει είτε κάτοικος Πειραιά, είτε θα μετακομίσει από τα Εμιράτα στο γειτονικό Κατάρ.

«Σε Ολυμπιακό ή Κατάρ ο Μπεργκ»!

Ο Γιάννης Μώραλης με την ατάκα "θα δούμε" που είπε στον «Real FM» για τον Μάρκους Μπεργκ, επιβεβαίωσε ουσιαστικά όλα όσα ακούγονταν το τελευταίο διάστημα περί πρότασης του Ολυμπιακού προς τον Σουηδό επιθετικό.

Μώραλης για Μπεργκ: «Θα δούμε...»

Η αλήθεια είναι ότι από την πλευρά του Σουηδού φορ είχε διαρρεύσει ότι οι Πειραιώτες έκαναν προσφορά που αφορούσε διετές συμβόλαιο με απολαβές λίγο κάτω από 1,5 εκ. ευρώ κι ενώ ο ίδιος ζητούσε εξ αρχής κλειστό τριετές με περισσότερα χρήματα.

O Μάρκους Μπέργκ αποχαιρέτησε την Αλ Αΐν και πάει για μεταγραφή... (pic)

Από την Αλ Αϊν θα αποτελέσει παρελθόν. Πριν από το Πάσχα είχε γίνει γνωστό ότι θα έμενε ελεύθερος και τώρα που πλησιάζει η ώρα που ολοκληρώνει και τυπικά τις υποχρεώσεις του με την ομάδα από τα Εμιράτα, οι Άραβες και οι Σουηδοί άρχισαν πάλι να μεταφέρουν διάφορες πληροφορίες αναφορικά με το μέλλον του Μπεργκ.

«Σε Ολυμπιακό ή Κατάρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκους», αναφέρουν χαρακτηριστικά τις τελευταίες ώρες, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά αυτό που είχε γράψει πρωτοσέλιδα το «ΦΩΣ» στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου.

Ο Μπεργκ έχει στα χέρια του τις προτάσεις από τους «ερυθρόλευκους» και από την ομάδα του Κατάρ, αλλά δεν βιάζεται να αποφασίσει. Θέλει μίνιμουμ 15-20 μέρες για να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.