Με μαύρα περιβραχιόνια η Ξάνθη: Η αποστολή με Πανιώνιο

Στη μνήμη του πιστού φιλάθλου της Δημήτρη Καμπακτσή, οι παίκτες της Ξάνθης θα φορέσουν πένθος στο αυριανό ματς με τον Πανιώνιο

Με μαύρα περιβραχιόνια η Ξάνθη: Η αποστολή με Πανιώνιο

Δεν προέκυψαν εκπλήξεις σε σχέση με την αποστολή της Ξάνθης ενόψει του αυριανού (17.00) εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Τόσο ο σέντερ φορ Ζορντάν Φοσέ, όσο και ο δεξιός μπακ Δήμος Μπαξεβανίδης έμειναν στα πιτς και δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Κίκο Ραμίρεθ. Ο Ισπανός κόουτς δούλεψε στην τελευταία προπόνηση στην επιθετική λειτουργία και τα τελειώματα των φάσεων, ενώ ανακοίνωσε την αποστολή των ακριτών: Άμπαντ, Σάο Μπέντο, Φασίδης, Ντίρεσταμ, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Λισγάρας, Σόσα, Κοβάσεβιτς, Τερκί, Μουλέν, Ντε Λούκας, Καμαρά, Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ, Τζουρίτσκοβιτς, Ρενέλα, Πολέτο, Εντουάρντο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αυριανή συνάντηση οι παίκτες της Ξάνθης θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του φιλάθλου της Δημήτρη Καμπακτσή που πρόσφατα έφυγε απρόσμενα από τη ζωή. Επίσης, θα αποτίσει φόρο τιμής με ανθοδέσμη, στην δική του αγαπημένη θέση στο Xanthi FC Arena.