Εξελίξεις με Μπενζιά, στην Αθήνα ο μάνατζερ του

Στην πρωτεύουσα βρίσκεται ο εκπρόσωπος του Γιασίν Μπενζιά και όλα δείχνουν πως δρομολογούνται εξελίξεις και ο παίκτης θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Εξελίξεις με Μπενζιά, στην Αθήνα ο μάνατζερ του

Το ενδιαφέρον της Ντιζόν για τον Γιασίν Μπενζιά φάνηκε από την πρώτη στιγμή πως ήταν σοβαρό. Οι Γάλλοι επιμένουν πως ο Αλγερινός χαφ θα γυρίσει στο Σαμπιονά. Τα ρεπορτάζ από τη Γαλλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα διακόψει το δανεισμό του ποδοσφαιριστή από τη Λιλ και εκείνος θα αποκτηθεί από τη Ντιζόν.

Δεν πρόκειται, πάντως για μία απλή φήμη, αλλά για ένα θέμα που είναι σοβαρό και οι εξελίξεις δρομολογούνται. Το πρωί της Τρίτης έφτασε στην Αθήνα ο εκπρόσωπος του Γιασίν Μπενζιά, ο Τζιμπρίλ Νιάνγκ.

Η άφιξη του ατζέντη του Αλγερινού χαφ στη χώρα μας μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι. Προφανώς και έχει έρθει για τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό προκειμένου να γίνει η διακοπή του δανεισμού και ο πελάτης του να συνεχίσει στη Ντιζόν.

Ο Μπενζιά το τελευταίο διάστημα είχε πάρει παιχνίδια και έδειχνε ένα αρκετά καλό πρόσωπο. Μάλιστα είχε αρχίσει να κερδίζει έδαφος, όμως, ο νέος τραυματισμός του τον πήγε πίσω. Ήρθε και το ενδιαφέρον από τη Ντιζόν, το οποίο φαίνεται πως είναι σοβαρό και δρομολογείται η αποχώρηση του Μπενζιά από τον Ολυμπιακό.