Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μαρτίνς για την Ξάνθη

Πολλές οι δοκιμές του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα Ολυμπιακός – Ξάνθη. Οι πιθανότητες για Σισέ, Σουντανί και Φορτούνη στην ενδεκάδα.

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μαρτίνς για την Ξάνθη

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε πολλά πράγματα στις προπονήσεις ενόψει του αποψινού αγώνα με την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη (1/2, 19.30). Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάνει αρκετές δοκιμές, μεταξύ άλλων άφηνε να εννοηθεί ότι έχει στο μυαλό του ακόμα και τον Κώστα Φορτούνη για το αρχικό σχήμα, αλλά τις τελικές του αποφάσεις θα τις πάρει λίγη ώρα πριν από τη σέντρα.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν έως τώρα, η εικόνα του Σισέ στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ ίσως του δώσει το «εισιτήριο» για να παίξει βασικός και απέναντι στην Ξάνθη. Αυτή τη φορά όμως όχι έχοντας τον Μπα στο πλευρό του, αλλά τον Ρούμπεν Σεμέδο που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής με την «Ένωση».

Από εκεί και πέρα, ο Σουντανί αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Μασούρας και ο Λοβέρα διεκδικούν μία θέση στο ένα «φτερό» της επίθεσης, με τον πρώτο να είναι το φαβορί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα αφήσει στην άκρη το 4-3-3 (απουσιάζει ο Καμαρά λόγω τιμωρίας) και η πιθανότερη ενδεκάδα είναι με Σα στα γκολπόστ, τους Ελαμπντελαουί (δεξιά), Σεμέδο, Σισέ και Τσιμίκα (αριστερά) στην άμυνα, τους Γκιγιέρμε – Μπουχαλάκη στα χαφ, τον Βαλμπουενά σε ελεύθερο ρόλο, τον Σουντανί και τον Μασούρα (αουτσάιντερ ο Λοβέρα) στα άκρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Επειδή το παιχνίδι έχει ιδιαιτερότητες εξαιτίας των όσων έχουν προηγηθεί με την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας «ΠΑΟΚ-Ξάνθη», ο Μαρτίνς έχει φροντίσει να μην ασχολούνται οι παίκτες καθόλου με τις εξελίξεις και την πιθανή τιμωρία των δύο συλλόγων. Ίσα-ίσα που έχει ξεκαθαρίσει στους ποδοσφαιριστές του, ότι η Ξάνθη θα εμφανιστεί στο Καραϊσκάκη με σκοπό να «βλάψει» αγωνιστικά τον Ολυμπιακό και να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να του κόψει βαθμούς.