Γήπεδο ΑΕΚ: Ξεκινά η υπογειοποίηση στην Πατριάρχου Ιωακείμ

Θέμα ημερών πλέον να μπουν σε λειτουργία οι εκσκαφείς για την έναρξη της υπογειοποίησης στην Πατριάρχου Ιωακείμ, έργο που συνδέεται άμεσα με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Γήπεδο ΑΕΚ: Ξεκινά η υπογειοποίηση στην Πατριάρχου Ιωακείμ

Ξεκινά το μείζον έργο της υπογειοποίησης στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ, το οποίο συνδέεται άμεσα με την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι πλέον θέμα ημερών να μπουν σε λειτουργία οι εκσκαφείς, καθώς ολοκληρώθηκαν όλες οι προκαταρκτικές διαδικασίες, όπως η μετακίνηση δικτύων κοινής ωφελείας.

Η Ελληνική Αστυνομία με Δελτίο Τύπου ενημερώνει τους οδηγούς για τις εναλλακτικές διαδρομές που πρέπει να ακολουθήσουν και διευκρινίζει πως οι εργασίες θα διαρκέσουν έως τις 23 Μαρτίου του 2021, δηλαδή ακριβώς έναν χρόνο. Περίπου τόσος (10 έως 14 μήνες) αναμένεται να είναι ο χρονικός ορίζοντας αποπεράτωσης του έργου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Λόγω εκτέλεσης εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας και υπογειοποίησης τμημάτων των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών, περιοχής Δήμων Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνα και Ν. Ιωνίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατά το χρονικό διάστημα από 24.03.2020 έως 23.03.2021».

Παράλληλα, προσδιορίζει τις εναλλακτικές διαδρομές που θα πρέπει να επιλέγουν οι οδηγοί, οι οποίοι χρησιμοποιούν την Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τους γειτονικούς δρόμους για τις μετακινήσεις τους.