Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός: Ο τέταρτος τελικός του πόλο ΜΟΝΟ μέσω ίντερνετ!

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Δευτέρας στο Λαιμό, να μην στηθούν μπροστά στην τηλεόρασή τους γιατί θα... χάσουν. Και εξηγούμε τον λόγο.

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός: Ο τέταρτος τελικός του πόλο ΜΟΝΟ μέσω ίντερνετ!

Τη Δευτέρα (27/5, 19.00) διεξάγεται στο Λαιμό ο τέταρτος τελικός του πόλο ανδρών ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό. Μια βραδιά όπου ο Θρύλος και κορυφαία ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή, δεν αποκλείεται να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας για έβδομη συνεχόμενη σεζόν και 19η φορά τα τελευταία 21 χρόνια.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Δευτέρας στο Λαιμό, να μην στηθούν μπροστά στην τηλεόρασή τους γιατί θα... χάσουν. Και εξηγούμε το λόγο. Ο τέταρτος τελικός στο κολυμβητήριο του Λαιμού ανάμεσα στην ομάδα της Βουλιαγμένης και τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι ΕΡΤ PLAY 1!

Επειδή κάποιοι δεν γνωρίζουν, θα πρέπει να τους ενημερώσουμε πως το κανάλι ΕΡΤ PLAY 1 είναι ιντερνετικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης. Δεν μπορούμε να το παρακολουθήσουμε στις τηλεοράσεις μας όπως τα άλλα τέσσερα κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης (ΕΡΤ 1, ΕΡΤ 2, ΕΡΤ 3, ΕΡΤ SPORTS HD).

Τη Δευτέρα το αθλητικό κανάλι της ΕΡΤ (ΕΡΤ SPORTS HD) θα μεταδίδει το σπουδαίο Ρολάν Γκαρός ενώ τα άλλα κανάλια της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης θα έχουν τις δικές τους εκπομπές. ΚΑΝΕΝΑ όμως δεν θα έχει ζωντανά τον τελικό στο Λαιμό. Μόνο η ΕΡΤ PLAY 1 που όπως είπαμε και παραπάνω σημαίνει μόνο μέσω ίντερνετ.

Οι «ομορφιές» συνεχίζονται λοιπόν στο άθλημα της υδατοσφαίρισης και στους άνδρες. Θυμίζουμε πως τους φοβερούς και τρομερούς τελικούς στις γυναίκες ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη, ποτέ δεν τους είδαμε από την αρχή! Οι δυο πρώτοι αγώνες πέρασαν και δεν ακούμπησαν και κανένας μα κανένας δεν μίλησε. ΛΑΘΟΣ.

Τον τρίτο αγώνα τον παρακολούθησαν όσοι ήθελαν από το ίντερνετ ΜΟΝΟ –εκείνο το Σάββατο είχε φόρμουλα και το πόλο δεν τους ενδιέφερε φυσικά- και ευτυχώς η δημόσια τηλεόραση έδειξε ζωντανά (ΕΡΤ SPORTS HD) τον τέταρτο και πέμπτο αγώνα της σειράς. Πάλι καλά δηλαδή να λέμε.

Κάποιοι θα πουν τώρα πως είμαστε εμπαθείς. Εμείς απλά θυμίζουμε πως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις γυναίκες στο φάιναλ φορ της Χίου, ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό, τον είχαμε παρακολουθήσει και πάλι μέσω ίντερνετ. Το fosonline.gr τότε, επειδή υπήρχαν παράπονα από τον κόσμο, σας είχε εξηγήσει το λόγο.

Τώρα όμως ειλικρινά δεν μπορούμε να βρούμε καμία εξήγηση. Για την ΕΡΤ SPORTS HD σας είπαμε και πιο πάνω πως έχει στο πρόγραμμά της το φημισμένο τουρνουά τένις Ρολάν Γκαρός. Ας δούμε τι έχουν στο πρόγραμμά τους τα άλλα κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης τη Δευτέρα στις -ή γύρω στις- 19.00.

Η ΕΡΤ 1 στις 18.45 έχει στο πρόγραμμά της την εκπομπή «ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ».

Η ΕΡΤ 2 στις 18.30 δείχνει «Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ (Γ' ΚΥΚΛΟΣ) (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)» και μια ώρα μετά μεταδίδει «ΤΕΤΡΑΔΙΑ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΛΑΣ».

Η ΕΡΤ 3 στις 19.00 έχει «ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ντοκιμαντέρ» και ένα τέταρτο αργότερα το «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ»...

Υ.Γ. 1: Τουλάχιστον θα δούμε την προσπάθεια του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού να διατηρήσει τα σκήπτρα του στο Ανόβερο σε δυο εβδομάδες. Κάτι είναι κι αυτό μην γκρινιάζουμε...

Υ.Γ. 2: Για το ποδόσφαιρο το περασμένο καλοκαίρι γύρισε η χώρα ανάποδα για να κλειστεί το συμβόλαιο των ομάδων της Σούπερ Λίγκας που ήταν άστεγες...

Υ.Γ. 3: Όταν μπούκαραν οι Παναθηναϊκοί στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» στο ματς γυναικών Ολυμπιακός – Γλυφάδα, «παρέλαση» έκαναν οι παίκτριες του Θρύλου στη δημόσια τηλεόραση...