Αυθημερόν στην Κρήτη για το ματς με το Ρέθυμνο

O Oλυμπιακός το Σάββατο (17/11) θα αντιμετωπίσει στις 15:30 στο Ηράκλειο της Κρήτης, την ομάδα του Ρεθυμνου. Αβραμίδου: «Να παρουσιάσουμε βελτίωση σε όλους τους αγώνες».

Αυθημερόν στην Κρήτη για το ματς με το Ρέθυμνο

Το ΝΟ Ρεθύμνου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την Α’ Φάση του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει το Σάββατο (17/11) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Κολυμβητήριο Ηρακλείου και θα ξεκινήσει στις 15:30, με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά το ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη την οποία θα αντιμετωπίσουν εκ νέου το μεθεπόμενο Σάββατο (24/11, 16:00) στο Παπαστράτειο για την 4η αγωνιστική.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει αυθημερόν για την Κρήτη και θα αναχωρήσει αεροπορικώς το πρωί του Σαββάτου για το ματς με το Ρέθυμνο. Εκτός αποστολής η Χρυσή Διαμαντοπούλου, η Ελευθερία Πλευρίτου και η Χριστίνα Τσουκαλά.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο αποτελούν οι: Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Κίσα Γκόφερς, Μόνικα Έγκενς, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου.

Ενόψει της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο η Άλκηστη Αβραμίδου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Μετά την αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη, έχουμε προπονηθεί πολύ για να διορθώσουμε τα λάθη τα οποία κάναμε στο συγκεκριμένο ματς. Αντιμετωπίζουμε το Ρέθυμνο και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες ενώ έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια και σίγουρα θέλουμε να παρουσιάσουμε βελτίωση στους αγώνες που ακολουθούν».