Βουλιαγμένη: Συνεχίζει με Καμμένου, «κόλπο γκρόσο» με τις Αμερικανίδες!

Η Αλεξία Καμμένου παραμένει στον πάγκο της Βουλιαγμένης στις γυναίκες, με τη διοίκηση του ΝΟΒ να ετοιμάζει…βόμβα με τις τρεις Αμερικανίδες που έπαιξαν πέρσι στην ομάδα και την ανέβασαν επίπεδο.

Βουλιαγμένη: Συνεχίζει με Καμμένου, «κόλπο γκρόσο» με τις Αμερικανίδες!

Ο λόγος για τις Άσλεϊ Τζόνσον, Στεφανία Χαραλαμπίδη και Τζόρνταν Ράνεϊ!

Η τοποθέτηση της Αλεξίας Καμμένου τον περασμένο Μάιο μετά το τέλος του πέμπτου τελικού με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στον Πειραιά και τον χαμένο τίτλο, είχε…ανάψει φωτιές. Τότε η κόουτς είχε πει «θα ήθελα η ομάδα είτε είμαι εγώ είτε όχι να μείνει ως έχει γιατί όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ τη Βουλιαγμένη. Η πρόθεσή μου είναι να μείνω αλλά θα τα συζητήσουμε όλα. Η Βουλιαγμένη είναι οικογένειά μου και δεν τίθεται θέμα αλλά όπως κι αν έχουν τα πράγματα πιστεύω ότι αυτή η ομάδα αν έχει πίστωση χρόνου μπορεί να πάρει ευρωπαϊκά τρόπαια και να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός».

Οι πληροφορίες του fosonline.gr αναφέρουν πως φυσικά και δεν τίθεται θέμα αποχώρησης της Αλεξίας Καμμένου από τον πάγκο της Βουλιαγμένης. Στη διοίκηση του ΝΟΒ, ούτε υπήρξε ποτέ αυτή η σκέψη και όπως μαθαίνουμε όχι μόνο θα συνεχίσει η Αλεξία Καμμένου στον πάγκο της ομάδας του Λαιμού αλλά πρόθεση του Συλλόγου είναι να παραμείνει ισχυρός, όχι μόνο για την επόμενη σεζόν αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Πάει για συμφωνία για τα επόμενα χρόνια με τις Αμερικανίδες!

Η Βουλιαγμένη έξι χρόνια είχε μείνει μακριά από τα τρόπαια και τον περασμένο Φεβρουάριο στη Χίο, στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας, πανηγύρισε την κατάκτηση της κούπας. Παράλληλα η ομάδα επέστρεψε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και διεκδίκησε για ακόμη μια σεζόν το πρωτάθλημα αλλά…έπεσε πάνω στον Ολυμπιακό. Σαφώς και μεγάλο μερίδιο στην πορεία του ΝΟΒ έχουν οι Άσλεϊ Τζόνσον, Στεφανία Χαραλαμπίδη και Τζόρνταν Ράνεϊ! Ήρθαν ουσιαστικά στα μέσα της σεζόν και έβαλαν κι αυτές το δικό τους «λιθαράκι» για να ανέβει επίπεδο η ομάδα της Βουλιαγμένης.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος, οι τρεις πολίστριες αποχώρησαν για τις ΗΠΑ όπου και ενσωματώθηκαν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας ενόψει του World League. Οι ΗΠΑ πριν από λίγες μέρες – όπως και την Κυριακή οι Σέρβοι στους άνδρες – πήραν το χρυσό και έκλεισαν εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Άνταμ Κρικοριάν, είναι…αυστηρός και θέλει τις παίκτριές του στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της Ολυμπιακής προετοιμασίας και φυσικά οι Τζόνσον, Χαραλαμπίδη και Ράνεϊ δεν υπολογίζονται για τους πρώτους μήνες της νέας σεζόν.

Η διοίκηση της Βουλιαγμένης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τις παίκτριες και γίνεται προσπάθεια να καταφέρουν να έρθουν στην πατρίδα μας, προς το τέλος της σεζόν όταν και θα κρίνονται οι τίτλοι. Δεν είναι εύκολο αλλά στο ΝΟΒ δεν μένουν εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο πλευρές έχουν συζητήσει ήδη το ενδεχόμενο να υπογράψουν για τα επόμενα χρόνια – και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες δηλαδή στο Τόκιο – και να παίξουν στη Βουλιαγμένη. Οι Άσλεϊ Τζόνσον, Στεφανία Χαραλαμπίδη και Τζόρνταν Ράνεϊ όχι μόνο είναι θετικές σε αυτό το ενδεχόμενο, όπως βέβαια και οι άνθρωποι της Βουλιαγμένης, αλλά οι επαφές είναι σε εξαιρετικό δρόμο και υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα κλείσει η συμφωνία που θα κρατήσει σε πολύ υψηλό επίπεδο την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως η σχέση της Βουλιαγμένης με τις τρεις παίκτριες είναι εξαιρετικές. Οι άνθρωποι του ΝΟΒ έχουν από κοντά τις τρεις πολίστριες της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ και αυτό έχει μετρήσει για τις Τζόνσον, Χαραλαμπίδη και Ράνεϊ, οι οποίες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα μας, έμειναν ευχαριστημένες από τις συνθήκες που συνάντησαν και δεν έχουν κανένα ζήτημα για να επιστρέψουν.