Προπονητικό κέντρο υγρού στίβου στους Θρακομακεδόνες!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της κολυμβητικής ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την δημιουργία σύγχρονου Προπονητικού Κέντρου για τα αθλήματα της, στις κολυμβητικές εγκαταστάσεις του πρώην Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες.

 

Προπονητικό κέντρο υγρού στίβου στους Θρακομακεδόνες!

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στην οποία ο ΟΑΕΔ έχει παραχωρήσει για 99 χρόνια τις εγκαταστάσεις, αναλαμβάνει την υποχρέωση να βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις και να αναγείρει χώρους φιλοξενίας (ξενώνες) των αθλητών /τριών.

Από την πλευρά της ομοσπονδίας, ορίστηκαν ως εκπρόσωποι της, στην υλοποίηση της πρότασης της ΓΓΑ, ο Γενικός της Γραμματέας Δημήτρης Σαρακατσάνης και ο Τεχνικός Σύμβουλος Νίκος Σπηλιωτόπουλος, οι οποίοι σε συνδυασμό με αντίστοιχους εκπροσώπους της ΓΓΑ, θα ασχοληθούν με τα τεχνικά ζητήματα και τις λεπτομέρειες οργάνωσης και διαμόρφωσης του Προπονητικού Κέντρου.

Η ΚΟΕ ευχαρίστησε την Πολιτεία για την πρωτοβουλία της, σημειώνοντας πως προσδοκά η εν λόγω πρόταση να προχωρήσει και να διαμορφώσει πράγματι ένα σύγχρονο και λειτουργικό Προπονητικό Κέντρο για τα Αθλήματα της.