Με την ίδια 13άδα ο Ολυμπιακός στον τελικό

Καμία αλλαγή από τον προπονητή του Ολυμπιακού Θοδωρή Βλάχο και στη 13άδα του αποψινού τελικού του LEN Champions League. Μια διαφοροποίηση από τον Ούγγρο τεχνικό της Φερεντσβάρος Ζολτ Βάργκα, σε σχέση με τον ημιτελικό της Παρασκευής.

Με την ίδια 13άδα ο Ολυμπιακός στον τελικό

Ο «καπετάνιος» των πρωταθλητών Ευρώπης δήλωσε για τον αποψινό τελικό τους Πάβιτς, Μυλωνάκη, Σκουμπάκη, Γενηδουνιά, Φουντούλη, Κάκαρη, Δερβίση, Μπούσλιε, Μουρίκη, Γούνα, Αργυρόπουλο, Ομπράντοβιτς, Ζερδεβά.

Ίδια 13άδα με τον προημιτελικό και τον ημιτελικό. Εκτός έμεινε ο διεθνής φουνταριστός Δημήτρης Νικολαΐδης και ο τερματοφύλακας Στέφανος Γαλανόπουλος.

Η 13άδα της πρωταθλήτριας Ουγγαρίας είναι: Γκάρντονι, Σεντλμάιερ, Κάλαϊ, Πολ, Βάμος, Μέζεϊ, Νίκιτς, Γιάκσιτς, Γιάνγκερ, Βάργκα, Γιάνσικ, Μίτροβιτς, Βόγκελ.

Εκτός έμεινε ο Τόνι Νέμεθ με τον Ζόλτ Βάργκα να επιλέγει ως παρτενέρ του Μέζεϊ στα δυο μέτρα, τον Σέρβο Σλόμπονταν Νίκιτς που έχει φορέσει και το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Ο 36χρονος πλέον φουνταριστός θα μπορέσει να πάρει περίπου οκτώ λεπτά συμμετοχής και να βοηθήσει με την εμπειρία του.