Ωραία τα σχόλια και οι απαιτήσεις, ακόμη καλύτερη η στήριξη στο γήπεδο

Τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού...πετάνε από νίκη σε νίκη και έχουν ανάγκη ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο του Θρύλου. Καλά τα σχόλια και οι απαιτήσεις αλλά ακόμη καλύτερο είναι το γήπεδο και η αγκαλιά στους παίκτες.

Ωραία τα σχόλια και οι απαιτήσεις, ακόμη καλύτερη η στήριξη στο γήπεδο

Ένα ακόμη κατακόκκινο τριήμερο πέρασε με τον Ολυμπιακό να σαρώνει στα λεγόμενα «μικρά» αθλήματα, που δεν έχουν την προβολή του ποδοσφαίρου και το μπάσκετ.

Το βόλεϊ των ανδρών, το βράδυ της Δευτέρας έκανε παρέλαση στην Πυλαία με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ενώ οι γυναίκες πανηγύρισαν ένα τεράστιο διπλό στο κολαστήριο του Αμαρουσίου κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και έχασε από τις «ερυθρόλευκες».

Στο πόλο ανδρών, η αρμάδα του Θοδωρή Βλάχου σε 48 ώρες κέρδισε Π. Φάληρο και Απόλλωνα Σμύρνης έκανε το επτά στα επτά για φέτος και τρέχει ένα σερί 162 συνεχόμενων νικών στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Οι γυναίκες του Χάρη Παυλίδη δεν είχαν υποχρεώσεις αλλά κι αυτές είναι αήττητες στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Πέντε στα πέντε και το χάντμπολ των ανδρών στο πρωτάθλημα καθώς το Σάββατο ξεπέρασε το εμπόδιο του Αερωπού Έδεσσας. Στο μπάσκετ γυναικών, οι «ερυθρόλευκες» πέρασαν από τα Χανιά και έχουν 101 σερί νικηφόρα αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα και συνολικά 118 νίκες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις!

Συνεχίζουμε. Στο πινγκ πονγκ, οι άνδρες έκαναν το απόλυτο το Σαββατοκύριακο ενώ οι γυναίκες δεν ξεκίνησαν καλά το Σάββατο αλλά μια ημέρα μετά ήρθε και η νίκη.

Ένας απίστευτος απολογισμός για τα τμήματα του Ολυμπιακού που αποδεικνύει γιατί είναι ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας.

Ο κόσμος της ομάδας του μεγάλου λιμανιού καλείται να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο, κι αυτά τα τμήματα και να στηρίξει τους παίκτες και τις παίκτριες που φέρνουν νίκες και διακρίσεις στον Θρύλο.

Καλοί είναι οι σχολιασμοί στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Καλές οι αναλύσεις, οι απαιτήσεις και η υψηλή κριτική αλλά ακόμη καλύτερο είναι το γήπεδο.

Για παράδειγμα, δεν είναι δυνατό την περασμένη Τρίτη (29/10) να... καίγεται το σύμπαν με τον Τούρκο Ντουρμούς Αλί Τινκίρ και την κίνησή του να χαιρετήσει στρατιωτικά και την ίδια ώρα στο Ολυμπιακός – Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι, σε αγώνα Champions League να βρίσκονται στο κολυμβητήριο 200-300 άτομα.

Και μιλάμε για την ομάδα που τα τέσσερα τελευταία χρόνια, έχει παίξει σε τρεις τελικούς Champions League, έχει κερδίσει τον έναν μέσα στο σπίτι της Προ Ρέκο, έχασε τον περσινό στα πέναλτι από την έξοχη Φερεντσβάρος και το 2016 ηττήθηκε από τη Γιουγκ στο μοναδικό αρνητικό αποτέλεσμα εκείνης της χρονιάς!

Οι μισοί που σχολίασαν την κίνηση του Τούρκου (αποτελεί παρελθόν φυσικά) και ζητούσαν από τον Μιχάλη Κουντούρη το... κεφάλι του, να πήγαιναν στο ματς, ο Ολυμπιακός θα γέμιζε δέκα «Πέτρος Καπαγέρωφ»...