Ρεκόρ για Πόλακ, Καρύδη και Γκούσιν στην Καλλιθέα

Εξαιρετικές επιδόσεις από τις Ελληνίδες αθλήτριες στο μίτινγκ αλμάτων που διεξάγεται σήμερα (5/6) στην Καλλιθέα!

Ρεκόρ για Πόλακ, Καρύδη και Γκούσιν στην Καλλιθέα

Το φετινό της ρεκόρ βελτίωσε η Ελένη Πόλακ στη διάρκεια του μίτινγκ αλμάτων, το οποίο είναι σε εξέλιξη στην Καλλιθέα. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη ανέβηκε πάνω από τα 4,41 μ., ενώ στη συνέχεια δοκίμασε να ξεπεράσει το 4,51 μ., προκειμένου να πετύχει απόλυτο ατομικό ρεκόρ. Η Πόλακ θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στις 8 Ιουνίου στο Σόποτ.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Κατερίνα Βαγενά με 4,20 μ., επίδοση που ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ. Η Αριάδνη Αδαμοπούλου σε διάστημα λίγων ημερών κατάφερε να ανέβει πάνω από τα 4,10 μ. και να επιβεβαιώσει την καλή αγωνιστική της κατάσταση.

Την εξαιρετική της κατάσταση ενόψει των υποχρεώσεων της με τα χρώματα της εθνικής ομάδας επιβεβαίωσε σήμερα η Σπυριδούλα Καρύδη. Η 18χρονη αθλήτρια ήταν νικήτρια στο τριπλούν με άλμα στα 13,61 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό της, αφού βελτιώνει το 13,48 μ., που πέτυχε τον περασμένο μήνα στα Τρίκαλα. Η Καρύδη πλέον μπορεί να σκέφτεται ακόμη και το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20, το οποίο είναι 13,86 μ. και ανήκει στη Βούλα Παπαχρήστου από το 2008.

Εξαιρετική και η Τατιάνα Γκούσιν, η οποία λίγα 24ωρα από τον αγώνα της στην Πράγα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού σταδίου Καλλιθέας και δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξεπεράσει το 1,88 μ. και να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ στη διάρκεια του μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου στη συνέχεια είχε καλές προσπάθειες στα 1,90 μ., ύψος που δείχνει πως είναι σε θέση να ξεπεράσει στους αγώνες που ακολουθούν.

«Δουλεύουμε πολύ σε τεχνικά θέματα και αυτός είναι και ο λόγος που σε κάποιους αγώνες δεν έχω το αποτέλεσμα που θέλω. Είμαι καλά και ξέρω πως στη συνέχεια της σεζόν θα είμαι σε θέση να ανέβω υψηλότερα. Αυτό που χρειάζεται είναι να δέσουν τα παζλ μεταξύ τους», είπε η Γκούσιν που θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στο μίτινγκ της Φιλοθέης. Η Γκούσιν ξεκίνησε τον αγώνα της στα 1,74 μ. και συνέχισε δίχως πρόβλημα στο 1,78 μ., 1,82 μ., 1,84 μ., 1,86 μ., και με την δεύτερη το 1,88 μέτρα.