ΑΦΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Για τον Ολυμπιακό προέχει να φύγει με το διπλό σήμερα.

ΑΦΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Για τον Ολυμπιακό προέχει να φύγει με το διπλό σήμερα (17.15, NS 2) και να στρεσάρει ακόμα περισσότερο τον ήδη «πλημμυρισμένο» από άγχος ΠΑΟΚ.

«ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ» ΣΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ

Το «ντόμινο» με ΣΤΙΛ, ΓΙΑΚΟΥΠΟΒΙΤΣ, Ολυμπιακό και Νότιγχαμ που βλέπουν στην Αγγλία και ο… «άγνωστος Χ».

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΩΠΑ ΓΙΑ ΕΞΤΡΕΜ

Οι ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ, ΚΕΛΒΙΝ, ΝΤΙΟΓΟ ΓΚΟΝΣΑΛΒΕΣ και το «ερωτηματικό» ΧΙΛΝΤΕΜΠΕΡΤΟ * Ποιες οι πιθανότητες να μην αποκτηθεί τελικά παίκτης για τα «φτερά».

ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΚΑΜΑΡΑ!

Αιμάτωμα στον τετρακέφαλο ο Αφρικανός, που δεν πήγε στη Λιβαδειά * Έξω και οι ΤΣΙΜΙΚΑΣ, ΣΟΛΔΑΝΟ (ετοιμάζεται για Γιάννινα) * Επιστροφή στην αποστολή για ΛΑΖΑΡΟ * Παίζουν οι ΣΙΣΕ, ΟΜΑΡ και ΠΟΝΤΕΝΣΕ.

ΜΕ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

Της έπεσαν τα… σαγόνια της Σέλτικ, όταν ενημερώθηκε για τη «μετοχή» του ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ.

Σοβαρό ενδιαφέρον από Αραβία για ΣΕΜΠΑ

ΠΑΓΙΔΑ Η ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Δύο σερί χρόνια χωρίς νίκη στη Βοιωτία μετράει ο Ολυμπιακός * Οι δύσκολες νίκες και τα γκολ των «ερυθρολεύκων» στις καθυστερήσεις * Ο Μαρτίνς επισημαίνει στους παίκτες του πως το ματς είναι ζόρικο, πολλά τα πρόσφατα παραδείγματα.

ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ

Κοκκινίζει η Βοιωτία, αλλά οι Πειραιώτες επισημαίνουν πως πρέπει άπαντες να έχουν τα μάτια τους «14».

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ

Η κολόνα του φετινού Ολυμπιακού, ο Μαντί Καμαρά, είναι εκτός αποστολής μόλις για δεύτερο ματς πρωταθλήματος από την αρχή της σεζόν.

Προέχει το διπλό σήμερα για τον Ολυμπιακό και από αύριο το… φουλάρισμα για το «μπακ απ» του Σα στην «ερυθρόλευκη» εστία. ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Την έπιασε από τον Λαιμό... (5-3)

Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη * Άμυνα από γρανίτη μέσα στην έδρα του ΝΟΒ και μαγική εμφάνιση από τη Χρυσή Διαμαντοπούλου * 18 λεπτά χωρίς γκολ η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου.

Μέγας είσαι Θρύλε και θαυμαστά τα ρεκόρ σου!

Τις 150 σερί νίκες στην Α1 ανδρών έφτασε ο Ολυμπιακός * Οι πρωταθλητές Ευρώπης κέρδισαν άνετα 12-4 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Γουδή * Τελευταία ήττα των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα, στις 8 Μαΐου 2013.

ΧΩΡΙΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΒ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (17.00, EΡΤ2) τον Προμηθέα, με τον Μπλατ να ανοίγει το ροτέισον, βάζοντας στην εξίσωση όλους τους παίκτες του * Ξεκούραση και ανάσες για τον υπαρχηγό, ανέτοιμος ο Σέρβος, αμφότεροι θα φορτσάρουν για τη Χίμκι την Πέμπτη * Τουπάν: «Δεν θα είναι εύκολη η αναμέτρηση».

Ο Καμαρά έσωσε την παρτίδα για τον Πανιώνιο (1-1)

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τον Πλατέλλα στο 27’, όμως ο Πανιώνιος στο 80’, με γκολ του Γάλλου που είχε περάσει ως αλλαγή, «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας στην Κρήτη.

Οι «χρυσοί» μπακ του Θρύλου!

Γιατί ο Μαρτίνς θεωρεί ότι ελάχιστες ομάδες, ακόμη και στην Ευρώπη, διαθέτουν την πληρότητα του Ολυμπιακού στις θέσεις των ακραίων αμυντικών.

Πώς έχει μοιράσει ο Πορτογάλος τον χρόνο συμμετοχής και πώς κατάφερε να παίρνει πάντα το καλύτερο απ’ όλους.

Πέφτει... μόνος του!

Έκανε δώρα στη Λάρισα ο Απόλλων, έχασε 3-0 και βλέπει τον υποβιβασμό να έρχεται.

Ανεβαίνει η Κέρκυρα

Οι Φαίακες πέρασαν νικηφόρα (0-2) από το Παγκρήτιο κόντρα στον Ηρόδοτο, με γκολ των Τουράμ (64’) και Βίλα (79’), και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο πρωτοπόρος Βόλος υποδέχεται σήμερα (15.00) την Παναχαϊκή στο σημαντικότερο ματς της 12ης αγωνιστικής.


ΜΑΤΣΑΡΑ ΚΑΙ 2-2 ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε, όμως χρειάστηκε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά προκειμένου να σώσει τον βαθμό, απέναντι στον αξιόλογο και μαχητικό Παναιτωλικό!

«Ντου» του Κάναντι στον αγωνιστικό χώρο μετά το τελευταίο σφύριγμα, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί έντονα στον ρέφερι Παπαπέτρου για τα λεπτά των καθυστερήσεων.

Ο ΠΑΟΚ... ΦΡΕΝΑΡΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (87-73) ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ

«Ανάσα» για τον Άρη με 76-74 μέσα στο Ρέθυμνο, ο Λαβ στην εκπνοή «λύτρωσε» τον Χολαργό (74-73 τον Πανιώνιο), ενώ ο Ήφαιστος συνέχισε αήττητος στη Λήμνο (80-76 το Λαύριο).

Κανένα πρόβλημα για την ΑΕΚ, 94-79 τον Κολοσσό Ρ. στο ΟΑΚΑ.