ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΟΥΖΜΙΝΣΚΑΣ!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Λιθουανός φόργουορντ. 

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΟΥΖΜΙΝΣΚΑΣ!

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΟΥΖΜΙΝΣΚΑΣ!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Λιθουανός φόργουορντ, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία - Ένας μπασκετμπολίστας με αθλητικά προσόντα και αξιόπιστο σουτ από την περιφέρεια, στοιχεία που βρήκε στο πρόσωπό του ο Ντέιβιντ Μπλατ - Αποκτήθηκε κυρίως για τη θέση «4», αλλά παίζει και στο «3».

«ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΦΗΒΙΚΑ»

Ο Ολυμπιακός εξήγησε γιατί δήλωσε συμμετοχή σε χαμηλότερη κατηγορία και ξεκαθάρισε πως εκεί θα αγωνιστεί μία αναπτυξιακή ομάδα με νεαρούς παίκτες αλλά και με διαφορετικό όνομα!

ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΤΟΥ ΚΟΟΥΛ

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον 30χρονο Αμερικανό πλέι μέικερ, που κατέκτησε πρωταθλήματα στο ΝΒΑ με τους Χιτ, και αναμένει την απάντησή του - Έκανε τρομερή σεζόν πέρσι με την Μπουντούτσνοστ (15,2 πόντους, 4,6 ασίστ) στην Ευρωλίγκα και διαθέτει εμπειρία και ποιότητα.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2019-20 - Στη Γαλλία το πρώτο ματς για τους Πειραιώτες στις 3 Οκτωβρίου και θα ρίξουν αυλαία στο ΣΕΦ απέναντι στην Μπαρτσελόνα - Τη 12η αγωνιστική το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΑ «ΟΠΛΑ»

Γκερέρο και Μασούρας είναι «καυτοί» και ο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του με την αποτελεσματικότητά τους - Ο Ισπανός πέρσι τέτοια εποχή ήταν καθοριστικός στα προκριματικά, ενώ ο Έλληνας ακραίος το παίρνει πάνω του και στο σκοράρισμα.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ

Πώς ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έφτασε σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας και θα είναι ο βασικός στόπερ στα προκριματικά - Η μεγάλη επιστροφή, η δουλειά και το πείσμα.

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΑ

Διέψευσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός τα περί πρότασης από Νάπολι - Πάνω από 10 εκατ. ευρώ κοστολογείται ο Τυνήσιος στόπερ - Εντός της εβδομάδας έρχεται στην Ελλάδα.

ΒΟΥΙΖΕΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΣΙΣΕ

Γουλβς και Άρσεναλ στο… κόλπο για τον Σενεγαλέζο στόπερ - Δημοσιεύματα για πρόταση πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

Στην Αθήνα ο Ζοάο Καρβάλιο

Ο λόγος που βρίσκεται στη χώρα μας ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Νότιγχαμ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

«ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ NO POLITICA ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ…»

Ο θρυλικός «ποιητής» της Θύρας 7, Ανδρέας Μαυρομάτης, μιλά πρώτη φορά στο «ΦΩΣ» για τα ιστορικά συνθήματά του, τα 120 ταξίδια με τον Ολυμπιακό στο εξωτερικό, τον Ιωαννίδη, τον Κόκκαλη, τον Ατίλιο, τα άγρια χρόνια της εξέδρας και τους παλιούς… συντρόφους του.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΜΗΣ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

Ο Κώστας Κουφός στην ΤΣΣΚΑ!

Οι Μοσχοβίτες έκαναν την έκπληξη και πήραν τον ομογενή σέντερ - Ο 30χρονος ψηλός αφήνει το ΝΒΑ ύστερα από 11 σεζόν.