Πολύζου-Θεοδωρακάκος-Λεοντιάδου στον 1o Δόλιχο Δρόμο- Ισσωρία Άρτεμις (pics)

Ποδαρικό με τρία τρανταχτά ονόματα στους αγώνες αντοχής κάνει ο 1ος Δόλιχος Δρόμος – Ισσωρία Άρτεμις που θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου στην ανατολική Μάνη.

Πολύζου-Θεοδωρακάκος-Λεοντιάδου στον 1o Δόλιχο Δρόμο- Ισσωρία Άρτεμις (pics)

Μαρία Πολύζου, Δημήτρης Θεοδωρακάκος και Στεφανία Λεοντιάδου θα είναι στην εκκίνηση της απόστασης των 50 σταδίων (9,6χλμ) από το Σκουτάρι στον Κότρωνα σε μια υπέροχη διαδρομή που είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουν όσοι πάρουν μέρος.

Η Μαρία Πολύζου είναι η κορυφαία Ελληνίδα Μαραραθωνοδρόμος, κάτοχος του Πανελληνίου Ρεκόρ Μαραθωνίου Δρόμου και Αυθεντικής Διαδρομής και πρώτη γυναίκα από την αρχαιότητα που αναβίωσε το 2010 τον Φειδιππίδειο Άθλο (Αθήνα-Σπάρτη-Αθήνα-Τύμβος Μαραθώνα 524χλμ)!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί στη Μάνη μαζί με δρομείς της ομάδας που προπονεί, της Marathon Team Greece.

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, με καταγωγή από τη Μάνη, είναι ο κορυφαίος Έλληνας δρομέας ορεινού τρεξίματος. Πολυνίκης και πρωταθλητής! Ανίκητος στους αγώνες βουνού στην Ελλάδα και με σημαντικές διακρίσεις εκτός συνόρων!

Η πρωταθλήτρια Στεφανία Λεοντιάδου που επίσης θα αγωνιστεί στον 1ο Δόλιχο Δρόμο-Ισσωρία Άρτεμις, έχει ξεχωρίσει για τις επιδόσεις της στους αγώνες αντοχής!

Φέτος πέτυχε την 2η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στον ημιμαραθώνιο (1:19:22), ήρθε 1η στα 5 χλμ του Διασυλλογικού και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10 χλμ.

Ο αγώνας έχει σκοπό την ανάδειξη των αξιών του αθλητισμού και της άσκησης ως συμπληρωματικής θεραπευτικής μεθόδου στην ιατρική και την προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Μάνης.

Η συμμετοχή των δρομέων είναι δωρεάν και θέση στην εκκίνηση μπορεί να εξασφαλίσει κάποιος συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση στην ιστοσελίδα: http://www.homoioimanis.com/nsite/article/81-diloseis-symmetoxis.html

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ

· ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 300 ΔΡΟΜΕΙΣ

· ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΜΟΤΡΗΣΗ

· ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

· ΣΗΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΑΝΑ ΧΛΜ

· ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ