Ιταλός προπονητής για το Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει Ιταλό προπονητή που θα τον απογειώσει.

Ιταλός προπονητής για το Μαρκόπουλο

Το νέο πρωτάθλημα της Volley League γυναικών αναμένεται συναρπαστικό και δεν είναι μόνο η άνοδος του ΠΑΟΚ και η επιστροφή του Παναθηναϊκού αλλά και η ενίσχυση των παραδοσιακών δυνάμεων όπως ο Α.Ο. Μαρκόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr η διοίκηση του συλλόγου των Μεσογείων έχει έτοιμο πλάνο για τη νέα αγωνιστική περίοδο και μάλιστα βρίσκεται πολύ κοντά με σπουδαίο Ιταλό προπονητή με εμπειρία και στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα κορυφαία Ελληνίδα βολεϊμπολίστα που κλήθηκε να δώσει συστάσεις είπε πως είναι «άξιος και δουλευταράς και θα κάνει τη διαφορά» στο Μαρκόπουλο αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η συμφωνία βρίσκεται σε καλό δρόμο και εκτός απροόπτου αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό ο Ιταλός θα αναλάβει όλο το προπονητικό οικοδόμημα των γυναικών-νεανίδων και κορασίδων ενώ ο Βασίλης Μανθάτης θα είναι ο στενός του συνεργάτης. Το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος του συλλόγου Πάρης Ευαγγελίου ενώ λέγεται πως οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και στον σχεδιασμό του νέου ρόστερ. Το μόνο που απομένει είναι να πληροφορηθούμε το όνομα του Ιταλού αλλά και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.