Κεριά σατανιστών και προφυλακτικά στο «Σπίτι του Βόλεϊ» στην Παιανία

Την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται το «Σπίτι του Βόλεϊ» στην Παιανία κάνει γνωστή με αποκαλυπτικό του ρεπορτάζ το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ της Κυριακής»

Κεριά σατανιστών και προφυλακτικά στο «Σπίτι του Βόλεϊ» στην Παιανία

Το κλειστό γυμναστήριο της Παιανίας το οποίο κόστισε 12 εκατομμύρια ευρώ όταν κατασκευάστηκε το 2004 ρημάζει εγκαταλελειμμένο. Το επιτόπιο ρεπορτάζ που έκανε ο Κώστας Ασημακόπουλος για το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ της Κυριακής» έφερε στο φως μια εικόνα σοκαριστική.

Ένα απόσπασμα από το ρεπορτάζ

Η κεντρική σάλα µε το πανάκριβο παρκέ ρηµάζει µε σκουπιδοτενεκέδες, πέτρες και ξύλα. Βάνδαλοι έχουν αδειάσει πάνω του µέχρι και τη βραδύκαυστη σκόνη των πυροσβεστήρων. Τα δωµάτια, που κάποτε φιλοξενούσαν τους αθλητές και τις αθλήτριες των Εθνικών οµάδων, έχουν λεηλατηθεί. Σπασµένα κρεβάτια, πόρτες διαλυµένες, κουρτίνες σκισµένες, τζάµια πεταµένα παντού.

Ο χώρος στον οποίο κάποτε γινόταν η ανάλυση βίντεο από τους οµοσπονδιακούς προπονητές, σήµερα έχει τοποθετηµένα κεριά, αποµεινάρια τελετής µαύρης µαγείας! Ακόµα και οι θήκες µε τους ηλεκτρολύτες έχουν άδεια µπουκάλια βότκα. Στο γραφείο του... προέδρου έχουν στοιβαχτεί σκεπάσµατα και στρώµατα, όπου διακρίναµε µέχρι και προφυλακτικά. Θλίψη και οργή για µία εγκατάσταση που θα µπορούσε να είναι κόσµηµα για τον ελληνικό αθλητισµό.