counter

Ο Άλκις Κούρκουλος για το Λόγω Τιμής: “Όταν μας μοίρασαν τα σενάρια…”

Ο Άλκις Κούρκουλος για το Λόγω Τιμής: “Όταν μας μοίρασαν τα σενάρια…”
Ο Άλκις Κούρκουλος για το Λόγω Τιμής: “Όταν μας μοίρασαν τα σενάρια…”

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η σειρά «Λόγω τιμής» θα επιστρέψει στις οθόνες μας την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο Άλκις Κούρκουλος έδωσε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και αποκάλυψε πως πήρε το ρόλο, αλλά και ποια ήταν η αντίδρασή όλων των συντελεστών μόλις έλαβαν τα χέρια τους το νέο σενάριο.

Πώς πήρες το ρόλο στη σειρά;

«Με παίρνει μια μέρα η Μιρέλλα τηλέφωνο και μου λέει: "Θα σου στείλω ένα νέο σενάριο". Της λέω: "Στείλτε μου το να το δω" και μου κάνει: "Σε παρακαλώ, Άλκι, μη με πρήξεις σαν την προηγούμενη φορά". Γιατί στην Αναστασία όντως την είχα δυσκολέψει στο να πω το ναι».

Νοσταλγείς κάτι από το '96;

«Τίποτα δεν νοσταλγώ, ούτε τα νιάτα μου. Τα νιάτα μου θα ήθελα να τα είχα αν είχα το μυαλό που έχω τώρα, το να είμαι απλώς 25, δεν μου λέει τίποτα. Μπορεί να χάνονται κάποιες σωματικές αντοχές με τα χρόνια, αλλά αυξάνονται οι ψυχολογικές αντοχές και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τα νιάτα είναι για να μην τα εκτιμάμε. Το ότι μεγαλώσαμε το είδα όταν κάναμε την πρώτη ανάγνωση φέτος. Όταν μας μοίρασαν τα σενάρια, βγάλαμε όλοι τα γυαλιά πρεσβυωπίας».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR