counter

Ηλίας Μαμαλάκης: “Έχασα 10 κιλά μέσα σε 10 ημέρες”

Ηλίας Μαμαλάκης: “Έχασα 10 κιλά μέσα σε 10 ημέρες”
Ηλίας Μαμαλάκης: “Έχασα 10 κιλά μέσα σε 10 ημέρες”

O Ηλίας Μαμαλάκης είναι από τους πιο αγαπητούς σεφ στην Ελλάδα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό “Λοιπόν” αποκάλυψε πως έχασε 10 κιλά μέσα σε 10 ημέρες. Μάλιστα εκμυστηρεύτηκε και το πως τα κατάφερε.

Πείτε μου τον τρόπο που χάσατε βάρος...

«Πήγαμε στη Γερμανία, όχι σε κέντρο αδυνατίσματος, αλλά σε κέντρο ευεξίας. Εκεί δεν πάνε μόνο άνθρωποι που θέλουν να αδυνατίσουν, αλλά και άνθρωποι που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας, που θέλουν να αποτοξινώσουν τον εαυτό τους. Πρώτα απ' όλα, σου κάνουν εξετάσεις για να δουν αν έχεις σάκχαρο ή ό, τι άλλο, για να δουν σε ποια κατάσταση είσαι. Μετά κάνεις μια θεραπεία με καθαρτικό και νερό και… αδειάζει, έτσι καθαρίζει όλο το πεπτικό. Την επόμενη μέρα το πρωί πίνεις ένα τσάι της αρεσκείας σου, με δύο κουταλιές μέλι, το μεσημέρι μια χορτόσουπα και το απόγευμα, στις 6:00, άλλη μια χορτόσουπα. Μετά ξανατρώς την άλλη μέρα το μεσημέρι. Το αποτέλεσμα είναι ότι μένεις 16 ώρες νηστικός κι αυτή λέγεται διαλειμματική νηστεία, που αποτοξινώνει  τον  οργανισμό και σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλά.  Δεν πεινάς, καθαρίζουν τα κύτταρα. Με τις εξετάσεις που σου κάνουν "βλέπουν τι  ελλείψει έχεις από βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και σου τα δίνουν πρόσθετα.»

Πόσα κιλά έχετε χάσει;

«Ήμουν σε μια φάση πολύ καλή, όπου έχασα πολύ εύκολα τα 4 πρώτα κιλά, μέσα σε δύο μέρες, στην αρχή, τα οποία ήταν νερά συσσωρευμένα, «ψεύτικα» κιλά, κι έπειτα έχανα ένα κιλό την ημέρα ως αυτή τη στιγμή έχω χάσει 12 κιλά. Τα 10 τα έχασα στη Γερμανία και χα 2 κιλά εδώ, στην Ελλάδα.»

Χάσατε 10 κιλά μέσα σε 10 ημέρες;

«Ακριβώς, έχασα 10 κιλά μέσα σε 10 ημέρες.»

Θέλετε να χάσετε κι άλλο βάρος;

«Όχι, δεν θέλω να χάσω άλλα κιλά. Λόγω της, ηλικίας μου όμως, το δέρμα μου δεν έχει μεγάλη ικανότητα σύσφιγξης, γι' αυτό πρέπει να μείνω σταθερός, για να δώσω την ευκαιρία στο δέρμα μου να μαζέψει όσο γίνεται. Στο κέντρο ευεξίας που ήμουν ήταν και ο Ρομπέρτο Καβάλι, ο οποίος είναι χοντρός, πολύ χοντρός θα έλεγα. Ήταν μέρες εκεί, είχε πάει μέρες πριν από μένα κι έφυγε πριν από μένα.»

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR