counter

Ξανθή Τζερεφού: Οι αλλαγές στην εμφάνισή της πριν και μετά το GNTM

Ξανθή Τζερεφού: Οι αλλαγές στην εμφάνισή της πριν και μετά το GNTM
Ξανθή Τζερεφού: Οι αλλαγές στην εμφάνισή της πριν και μετά το GNTM

Η Ξανθή Τζερεφού ήταν το μοναδικό plus size model το οποίο κατάφερε να μπει στο σπίτι Greece’s Next Top Model. Και μπορεί η ίδια να άκουσε πολλά από τους συμπαίκτες της, είτε για τα κιλά της, είτε και για τη συμπεριφορά της, η Ξανθή κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της, αποχωρώντας ωστόσο, έπειτα από πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της.

Μετά την αποχώρησή της από το GNTM η Ξανθή απάντησε σε όλα τα αρνητικά σχόλια, με ένα κείμενο το οποίο δημοσίευσε στα social media.

«Μπήκα σε ένα παιχνίδι και έσπασα τα στερεότυπα του κλασικού μοντέλου που είχαν οι περισσότεροι στο μυαλό τους. Άλλοι το δέχτηκαν και άλλοι όχι. Έδειξα και σε κορίτσια αλλά και σε αγόρια ότι είναι φυσιολογικό να έχουμε ατέλειες», είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Η Ξανθή είχε κάνει τις πρώτες της εμφανίσεις στην πασαρέλα πολύ πιο πριν από τη συμμετοχή της στο GNTM. Δοκιμάζοντας διαφορετικά χρώματα στα μαλλιά της, αλλά και ποζάροντας με λιγότερα κιλά, η Ξανθή Τζερεφού έχει άριστη σχέση με τον εαυτό της, σε όποια φάση της ζωής της και να βρίσκεται.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες…

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR