counter

Ο Γιώργος Βάλαρης αποκαλύπτει ποια θα πρωταγωνιστήσει στο “Μια κυρία στα μπουζούκια”

Ο Γιώργος Βάλαρης αποκαλύπτει ποια θα πρωταγωνιστήσει στο “Μια κυρία στα μπουζούκια”
Ο Γιώργος Βάλαρης αποκαλύπτει ποια θα πρωταγωνιστήσει στο “Μια κυρία στα μπουζούκια”

Μετά τη μεγάλη καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία των παραστάσεων «Μαριχουάνα στοπ!» και «Η νεράιδα και το παλικάρι», ο Γιώργος Βάλαρης σχεδιάζει να ανεβάσει τη μουσική κωμωδία «Μία κυρία στα μπουζούκια». Ο δημιουργός μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» και τον Νίκο Νικόλιζα σχετικά με το καστ που θα στελεχώσει αυτό το εγχείρημα.

Ακούγεται ότι η επόμενη σεζόν θα σε βρει με το μιούζικαλ «Μια κυρία στα μπουζούκια»…
Αληθεύει, εφόσον φυσικά κλείσω το κατάλληλο καστ, αλλά και βρεθεί η «κυρία» (σ.σ. γέλια) που θα την υποδυθεί. Είναι δύσκολος ρόλος και θα ήθελα να ερμηνευτεί σωστά. Πιστεύω στη χημεία που πρέπει να έχει το καστ. Έχω ξεκινήσει τη διαδικασία αναζήτησης. Αν δεν τελεσφορήσει, δεν θα το κάνω. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι δεύτερο και τρίτο πλάνο, πάντα όμως με μια κινηματογραφική ταινία στο μυαλό μου. Ωστόσο, από τη μεθεπόμενη σεζόν θα καταπιαστώ με άλλο είδος. Δεν θέλω να «καώ» με τα μιούζικαλ.

Ακούστηκε το όνομα της Πάολας για το «Μια κυρία στα μπουζούκια»…
Δεν προσανατολίζομαι στην Πάολα. Πιο κοντά στον ρόλο της Χρονοπούλου για μένα θα ήταν η Θεοδωρίδου. Όμως, η Νατάσα, δυστυχώς, δεν κάνει θέατρο. Ωστόσο, μπορεί στον ρόλο της Μαίρης να είναι η Ζέτα Δούκα. Ίσως μου δώσει τα φώτα της η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου για το ποια θα μπορούσε να την υποδυθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR