counter

Παγωμένο τσάι ΟΛΥΜΠΟΣ: Η δροσιά του βουνού και αυτό το καλοκαίρι είναι παντού!

 Παγωμένο τσάι ΟΛΥΜΠΟΣ: Η δροσιά του βουνού και αυτό το καλοκαίρι είναι παντού!
Παγωμένο τσάι ΟΛΥΜΠΟΣ: Η δροσιά του βουνού και αυτό το καλοκαίρι είναι παντού!

Με το που γεύεσαι ένα παγωμένο τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ καταλαβαίνεις αμέσως τι σημαίνει να απολαμβάνεις αυθεντικό τσάι. Όποια από τις 5 γεύσεις του κι αν δοκιμάσεις τώρα έχεις τη δροσιά της Ελληνικής φύσης όλη δική σου, γιατί είναι ένα τσάι που συλλέγεται από τα ελληνικά βουνά με το χέρι, αποξηραίνεται φυσικά και το σημαντικότερο απ’ όλα, εκχυλίζεται, ελευθερώνοντας έτσι τα αρώματα του ίδιου του φυτού, προσφέροντάς σου μια μοναδική γευστική εμπειρία. Μια απόλυτα φυσική απόλαυση που περιέχει μόνο ελληνικά φρούτα και ελληνικά βότανα. 

Το νέο τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ έρχεται από τα Ελληνικά βουνά και αυτό το καλοκαίρι είναι παντού! Ένα 100% Ελληνικό παγωμένο τσάι που είναι πραγματικά φυσικό και που όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας ΟΛΥΜΠΟΣ έχει υψηλή ποιότητα και εκπληκτική γεύση γιατί είναι φτιαγμένο από ελληνικό τσάι του βουνού και μόνο με φυσικά συστατικά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο τσάι του Βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ δεν θα βρεις ούτε καφεΐνη ούτε πρόσθετα όπως ρυθμιστές οξύτητας ή συντηρητικά.

Έτσι λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι όπου κι αν βρεθείς, η δροσιά του βουνού θα είναι πάντα μαζί σου με το νέο παγωμένο τσάι ΟΛΥΜΠΟΣ. Τι πιο φυσικό! 

Για περισσότερες πληροφορίες...

Επισκεφθείτε το site: https://tsai.olympos.gr/

Τη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/olympos/

Τον λογαριασμό στο Instagram: https://www.instagram.com/olymposgr/?hl=el

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR