counter

Farma Mykonos by Francesco Maccapani Missoni στη Φτελιά της Μυκόνου

Farma Mykonos by Francesco Maccapani Missoni στη Φτελιά της Μυκόνου
Farma Mykonos by Francesco Maccapani Missoni στη Φτελιά της Μυκόνου

Στις 11 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε το πρώτο αυθεντικό οικογενειακό γεύμα  Farma Mykonos by Francesco Maccapani Missoni στη Φτελιά Μυκόνου.

Ο Francesco Maccapani Missoni, γιος της Angela Missoni  Creative Director της  Missoni, σέβεται την παράδοση και την υγιεινή διατροφή, και με το βιβλίο του The Missoni Family Cookbook, καταγράφει την παράδοση της οικογένειας, συλλέγει και φέρνει τις καλά φυλαγμένες οικογενειακές συνταγές μέσα από το βιβλίο του για πρώτη φορά στην κουζίνα του κάθε ανθρώπου, κάνοντας την μοναδική όπως και το στυλ των Missoni.

Η Οικογένεια  Missoni ζει μια ζωή γεμάτη χρώμα, πολυτέλεια και ταυτόχρονη χαλαρότητα. Ένα γεύμα με την οικογένεια Missoni  είναι ένα καλειδοσκόπιο γεύσεων, αισθήσεων και χρωμάτων.

Για πάνω από 12 ώρες ο Francesco Maccapani Missoni μαγείρεψε μαζί με τον chef της Φαρμας, Χάρη Κόσσυφα, συνταγές από το βιβλίο του The Missoni Family Cookbook  για όλους όσους από όλον τον κόσμο παραβρεθήκαν στη Φάρμα  και δοκίμασαν  τις αληθινές Missoni γεύσεις, της οργανικής κουζίνας.

Το βιβλίο The Missoni Family Cookbook θα μπορείτε να το βρείτε μέχρι τον Σεπτέμβριο στη Φάρμα (Φτελιά - Μύκονος), όπως και κάποιες από τις συνταγές του στο μενού της Φάρμας με την υπογραφή του Francesco Maccapani Missoni.

Την επικοινωνία ανέλαβε η εταιρία Avant Tales Ltd.

Δείτε τις φωτογραφίες:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR