counter

Οι αγαπημένοι μας διαβάζουν παραμύθια - Το παραμύθι του Γιώργου Μαζωνάκη

Τι θέλει ένα παιδί για να είναι χαρούμενο; Αγάπη κι ένα παραμύθι… Ο AΝΤ1 φρόντισε αυτές τις δύσκολες μέρες που #ΜένουμεΣπίτι να προσφέρει το παραμύθι. Είκοσι ένα αγαπημένα πρόσωπα, ένα κάθε μέρα, διάβασαν από ένα παραμύθι για τα social media του AΝΤ1 και για τα παιδιά που πάντα αγαπάνε να ακούνε ιστορίες με δράκους και νεράιδες.

Από τις 2 Απριλίου (Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου) μέχρι και σήμερα 22 Απριλίου, οι λογαριασμοί του ΑΝΤ1 στο Facebook και το Instagram γέμισαν με παραμύθια που ζωντάνεψαν μοναδικά τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ξεκινώντας με τη γνώριμη φράση «Μια φορά κι ένα καιρό…».

Μαρία Μπεκατώρου, Μαρία Κίτσου, Χάρης Ρώμας, Κάτια Δανδουλάκη, Μαριάννα Τουμασάτου, Φαίη Σκορδά, Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Γερονικολού, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Κατερίνα Διδασκάλου, Σάββας Πούμπουρας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Ζέτα Δούκα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιάννης Στάνκογλου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Σωτήρης Καλυβάτσης, Κάρμεν Ρουγγέρη, Αναστάσης Ροϊλός, διάβασαν το δικό τους παραμύθι, ενώ η εξαιρετική αυτή ενέργεια του ΑΝΤ1 ολοκληρώνεται με το παραμύθι του Γιώργου Μαζωνάκη.

Δείτε στο επάνω βίντεο το παραμύθι του Γιώργου Μαζωνάκη:

#ΜenoumeSpiti #DiavazoumeSpiti
Ακολουθήστε τις σελίδες μας στα social media:
Facebook: https://www.facebook.com/ANT1TV/
Instagram: https://www.instagram.com/ant1tv​
#ant1tv #EimasteEna

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR