counter

Πρίγκιπας Χάρι: Η πρώτη δημόσια δήλωση μετά το Megxit

Ο πρίγκιπας Χάρι έσπασε τη σιωπή του για πρώτη φορά μετά το Megxit και δημοσίευσε βίντεο στο λογαριασμό του Instagram «Sussex Royal». Σε αυτό μίλησε για ένα διαφορετικό θέμα σε σχέση με την απρόσμενη παραίτησή του από τα βασιλικά αξιώματα. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι η Γερμανία θα φιλοξενήσει τα Invictus Games το 2022.

«Η Γερμανία αποτελεί βασικό κομμάτι της οικογένειας των Invictus Games από την αρχή, το 2014 και γνωρίζω ότι θα αποτελέσουν υποδειγματικούς οικοδεσπότες για να αναδείξουν τι κάνουν τα αθλήματα γι’ αυτούς τους εμπνευσμένους άνδρες και γυναίκες στην ανάρρωσή τους. Ελπίζω ότι όλοι στη Γερμανία είναι έτοιμοι για μια θαυμάσια εβδομάδα αθλητισμού» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του ο πρίγκιπας Χάρι.

Τι είναι τα Invictus Games

Τα Invictus Games ξεκίνησαν το 2014 και αποτελούν πρωτοβουλία του πρίγκιπα Χάρι και ενσαρκώνουν το μαχητικό πνεύμα των τραυματιών πολέμου και συγκεκριμένα την τεράστια προσπάθεια ανδρών και γυναικών κατά την διάρκεια αλλά και μετά τον τραυματισμό τους, στο πεδίο της μάχης.

Δεν πάει ακόμη στον Καναδά ο πρίγκιπας Χάρι

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα, ο πρίγκιπας Χάρι παραμένει στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν έχει ταξιδέψει ακόμη προς τον Καναδά, καθώς πρέπει να λύσει τα ζητήματα του Megxit. Θυμίζουμε πως η Μέγκαν Μαρκλ και γιος τους Αρτσι βρίσκονται ήδη στον Καναδά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR