counter

Τα "καρφιά" της Ιωάννας Τούνη για τους κριτές του GNTM και τα σχόλια στη φίλη της Λένια Παπασυμεωνίδου

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day και μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το GNTM και τη φίλη της Λένια, η οποία πέρασε τις οντισιόν και δέχτηκε σκληρή κριτική. Οι κριτές μάλιστα παρότι την πέρασαν στα bootcamp χαρακτήρισαν το προφίλ της «λαϊκό».

«Το GNTM το έχω παρακολουθήσει, κυρίως στο youtube. Η Λένια έχει τις αναλογίες για μοντέλο. Πιστεύω πως σε ό,τι ειπώθηκε στο κάστινγκ που της έγινε, έχει πέσει πάρα πολύ μοντάζ. Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος από τις υπεραπότομες αντιδράσεις των κριτών που τη μία ήταν χαμογελαστοί και την άλλη συννέφιασαν όλοι ξαφνικά, δεν γίνεται να παίρνουν όλοι τα ίδια ψυχοφάρμακα. Κάτι έχει γίνει με το μοντάζ. Το καταλαβαίνω πως όλοι ψοφάνε για νούμερα στην τηλεόραση.

Δεν ήταν σωστό να μπουν στο Instagram της κοπέλας. Πιστεύω ότι τους ενόχλησα εγώ και πιστεύω ότι κόπηκε στο μοντάζ. Η Λένια έχει ένα πάρα πολύ ωραίο Instagram, καμία σχέση μ’ εμένα. Την στηρίζω παρόλο που δεν κάνουμε τόση παρέα πια. Υπήρχε κακή συμπεριφορά απέναντί της χωρίς λόγο», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR