counter

Το Πρωινό: Η μεταμόρφωση της 35χρονης Οξάνας Αποστολίδη

Μια ακόμη μεταμόρφωση είχαμε με το κλείσιμο της εβδομάδας στο Πρωινό. Ο λόγος για την 35χρονη Οξάνα Αποστολίδη από τη Μολδαβία, που έχει παντρευτεί Έλληνα και μαζί έχουν αποκτήσει δυο κοριτσάκια.

Η ίδια το 2004 είχε ένα τροχαίο που της προκάλεσε σοβαρά κινητικά προβλήματα, ενώ ζήτησε τη βοήθεια της Φαίης Σκορδά και των συνεργατών της, με στόχο να αλλάξει ριζικά το στιλ και την εμφάνισή της.

Η Οξάνα έκανε μάλιστα μια εξομολόγηση καρδιάς στην παρουσιάστρια, η οποία συγκίνησε τους πάντες. Η ίδια είπε, μεταξύ άλλων: «Υπάρχει ζωή, υπάρχει ελπίδα! Παρότι είμαστε κορίτσια με ειδικές ανάγκες θέλουμε κι εμείς να είμαστε πιο θηλυκές, όμορφες, να μας θαυμάζουν. Το ατύχημα έγινε το 2004 στην Μολδαβία. Έχω παρατήσει εντελώς τον εαυτό μου. Ένας ακόμη λόγος που ήρθα εδώ είναι να πω ένα δημόσιο ευχαριστώ στους γονείς μου, που με στήριξαν σε όλα και με βοηθούν με τα παιδιά. Μέσα από τη δυστυχία έγινα ευτυχισμένη. Γι’ αυτό θέλω να πω να μην πέφτουμε ποτέ κάτω. Να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να θέλουμε κάτι καλύτερο. Και σε σας έγραψα το μήνυμα χωρίς την ελπίδα ότι θα μου απαντήσει ποτέ κάποιος και όταν το είδα δεν το πίστευα».

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR