Φήμη: Καινούργιο Star Wars game μέσα στο 2021

Hot
Φήμη: Καινούργιο Star Wars game μέσα στο 2021

Φήμη: Καινούργιο Star Wars game μέσα στο 2021

Θα είναι το πρώτο κεφάλαιο ενός καινούργιου saga.

Φαίνεται πως ο τρόπος που θα μάθουμε για το μέλλον της σειράς ταινιών Star Wars θα είναι μέσα από ένα video game.

Μια από τις μεγαλύτερες απορίες που είχαν όλοι μετά την πρόσφατη Star Wars ταινία είναι το “που θα πάει το Star Wars μετά το τέλος του Skywalker saga;” Σύμφωνα με το Making Star Wars, ένα blog το οποίο πολλές φορές έχει κάνει διάφορα leaks, το επόμενο κεφάλαιο στο Star Wars θα λαμβάνει χώρα 400 χρόνια πριν το Skywalker saga σε μια χρονική περίοδο που ονομάζεται “The High Republic”.

Παρόλο που πιο συγκεκριμένες πληροφορίες παραμένουν άγνωστες, η αναφορά λέει ότι το επόμενο κεφάλαιο θα εξιστορηθεί με χρήση διαφόρων μέσω και όχι μόνο ταινιών. Η Disney αναφέρεται σε αυτό ως Project Luminous. Σύμφωνα με το Ziro.hu το πρώτο κομμάτι του Project Luminous θα είναι ένα video game. Δεν υπάρχουν πληροφορίες ως προς το είδος, όμως αναφέρθηκε ότι θα κυκλοφορήσει το 2021. Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν πρόκειται για mobile game ή κάτι παρόμοιο του Jedi Fallen Order.

Το Ziro.hu αναφέρει πως η Disney θέλει να υιοθετήσει το μοντέλο ταινιών της Marvel Cinematic Universe, δηλαδή μεμονωμένες ταινίες που στο τέλος συνδέονται. Το Project Luminous θα βρίσκεται στον πυρήνα αυτού του εγχειρήματος. Το Luminous θα ανακοινωθεί και επίσημα μέσα στο 2020, πιθανώς με διαφορετική ονομασία, με το πρώτο game να κυκλοφορεί το 2021 και την πρώτη ταινία το 2022.

Διαβάστε το review του Star Wars Jedi: Fallen Order και συζητήστε για το καινούργιο Star Wars στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification