Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Έκτακτη διακοπή νερού στα Φιλιατρά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Λόγω έκτακτης βλάβης στο παλιό  δικτύου ύδρευσης θα γίνει διακοπή νερού στην Τ.Κ. Φιλιατρών άμεσα και μέχρι αποκαταστάσεως της βλάβης.

 

 

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Κ. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

 

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Θα γίνει ολοκληρωτική αλλαγή του δικτύου ύδρευσης Φιλιατρών λόγω ύπαρξης αμίαντοσωλήνων όπως προεκλογικά είχε δηλώσει ο κύριος Δήμαρχος;; Είναι ενα έργο τεράστιας σημασίας και για αυτό ο λαός των Φιλιατρών εξέλεξε την τωρινή δημοτική αρχή!!

  2. Nαί οι σωληνες τώρα φορτώνονται στην νταλίκα !!!παντως παλι καλά πέφτει και καμιά ειδοποίηση που και που!Είναι κιαυτό μιά αρχή.Οβιολογικός λειτουργεί; Μετις συνδεσεις τι θα γίνει; Θα μπούνε προστίματα όσων δεν εχουν συνδεθεί ;Τα φώτα μεχρι το λιμενάρι? το ταρτάν; τα φωτα από το μετρό μεχρι την είσοδο της πόλης;Aπο κεντρο υγείας μέχρι δεξαμενη τον δρόμο που δεν χωρανε 2 αμάξια μαζι;Η σήμανση ;αμα δεν ξερεις και ερθεις από Παναγία μεριά τον ήπιες ! Θα ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΔΡΌΜΟ E;;;Με την χλωρίωση του νερού τι γίνεται τώρα; Ο δρόμος για το γήπεδο θα ασφαλτοστρωθεί τελικα;;;ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ !!ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΝΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button