Πελοπόννησος

Ένα εναλλακτικό δέντρο από πλαστικά απορρίμματα κοσμεί το Ναύπλιο

Ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο από πλαστικά απορρίμματα και ανακυκλώσιμα υλικά στολίζει τον πεζόδρομο Ωνάση στο Ναύπλιο, θέλοντας να μεταδώσει το μήνυμα για οικολογική ευαισθητοποίηση και μεγαλύτερο σεβασμό προς το αστικό περιβάλλον.

H Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου καλεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 6 μμ, στην πλατεία Ωνάση (πίσω από το Λύκειο), στο λιμάνι Ναυπλίου σε μια γιορτή με οικολογικό χαρακτήρα.

Εναλλακτικό δέντρο Ναύπλιο

Αναφέρει το κάλεσμα: 

«Πάρε τα πλαστικά σου απορρίμματα και έλα να στολίσουμε το οικολογικό δέντρο της πόλης μας.

Μαζεύουμε ανακυκλώσιμα και μη πλαστικά όπως: Μπουκάλια – μαχαιροπήρουνα – καπάκια – συσκευασίες σνακ και απορρυπαντικών – τροφίμων – σακούλες και ότι άλλο σκεφτείς…

Όλα αυτά θα είναι φέτος τα στολίδια και όχι σκουπίδια για το πιο εναλλακτικό και οικολογικό δέντρο του Ναυπλίου!

Ελάτε να διασκεδάσουμε σε ρυθμούς εορταστικούς από DJ, επίσης ομάδα φοιτητών της σχολής Θεατρικών Σπουδών θα πλαισιώσουν τη γιορτή αυτή με μοναδικά θεατροπαιδαγωγικά δρώμενα οικολογικού χαρακτήρα για τους μικρούς και όχι μόνο φίλους μας.

• Αφήγηση Παραμυθιού «Η χελώνα καρέτα-καρέτα και το παλιό Volkswagen»

• Θεατρικό Παιχνίδι «Το μαγεμένο Χριστουγεννιάτικο Δάσος»

• Αυτοσχεδιασμός με οικολογικό χαρακτήρα

Η δράση αυτή γίνεται σε συνεργασία της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου και του ΔΟΠΠΑΤ. Πρόκειται για μια δράση με καθαρά συμβολικό χαρακτήρα καθώς είναι η έναρξη μιας συνεργασίας των φορέων για την καμπάνια ενημέρωσης και οικολογικής ευαισθητοποίησης των πολιτών και των επαγγελματιών του Δήμου Ναυπλιέων».

anagnostis.org

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button