Τοπικά Νέα

Αναβλήθηκε λόγω μη… απαρτίας το δημοτικό συμβούλιο Πύλου – Νέστορος

Δεν έγινε τελικά ελλείψει απαρτίας η προγραμματισμένη για χθες συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου – Νέστορος.

“Μουρμούρες” υπήρχαν χθες το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου – Νέστορος, καθώς ελλείψει απαρτίας δεν κατέστη εφικτό να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Από τα 27 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου παρόντα στην χθεσινή συνεδρίαση ήταν τα 12, κατά συνέπεια δεν μπορούσε να γίνει η συνεδρίαση αφού απαιτούνταν 14 μέλη.

Οι απουσίες

Εκ των απόντων ήταν σύσσωμες οι παρατάξεις των Δημήτρη Καφαντάρη (10 σύμβουλοι) και Ηλία Κανάκη (5 σύμβουλοι). Η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη για τις 7.30 το απόγευμα, ωστόσο παρά την αναμονή η απαρτία ήταν δύσκολο να επιτευχθεί… Μήπως η μαζική απουσία των δύο παρατάξεων θέλει να στείλει ένα μήνυμα στο νέο δήμαρχο Δημήτρη Καρβέλα;

Πάντως, σε ανακοίνωσή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο κ. Καφαντάρης αναφέρει ότι είχε στείλει επιστολή προς τον δήμαρχο και τον πρόεδρο του Σώματος όπου ζητούσε να αναβληθεί η συγκεκριμένη συνεδρίαση καθώς ο ίδιος θα απουσίαζε από τις 25/9 έως τις 2/10.

Ολόκληρη η δήλωση – επιστολή Καφαντάρη:

Επειδή λοιπόν κάποιοι έχουν απορία γιατί δεν έγινε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο λόγο έλλειψης απαρτίας , σας επισυνάπτω για ενημέρωση την επιστολή που έστειλα στις 27/9/19 , την οποία ο Δημαρχος αλλά και ο Προεδρος του ΔΣ σε ερώτηση του κυρίου Βρεττάκου απέκρυψαν ότι υπάρχει .

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Πυλου Νεστορος

Κοιν. Δημαρχο

Αγαπητέ Πρόεδρε έλαβα την Πρόσκληση ΔΣ για την συνεδρίαση τις 1/10/19 ενώ σας είχα προσωπικά ενημερώσει ότι θα απουσιάζω από 25/9 έως 2/10 και σας είχα ζητήσει το πρώτο ουσιαστικά ΔΣ να γίνει εκτός αυτών των ημερών για να μπορώ τόσο εγώ όσο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μέλη του συνδυασμού μας «Δύναμη Ελπίδας να συμμετέχουμε . Η πράξη σας αυτή δείχνει ότι δεν επιθυμείτε την ουσιαστική συνεργασία στο ΔΣ και αγνοείτε ουσιαστικά την πλειοψηφία του οργάνου .
Σας ζήτω να αναβάλετε την συγκεκριμένη συνεδρίαση για άλλη ημέρα διότι επιθυμία μας είναι να είμαστε παρόντες στις συνεδριάσεις του ΔΣ .

Πυλος 27/9/19

Δημήτριος Καφαντάρης
π. Δημαρχος
Δημοτικός Συμβουλος
Επικεφαλής παράταξης «Δύναμη Ελπίδας»

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button