Τοπικά Νέα

“Ανυπότακτα Φιλιατρά”: “Κόβετε το νερό … χωρίς να δείχνετε το στοιχειώδη σεβασμό, ούτε στη φτώχεια, ούτε στα ΑΜΕΑ”

Ανακοίνωση από τα “Ανυπότακτα Φιλιατρά”

ΑΝΑΛΓΗΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

    Σε παρεμβάσεις μας σχετικά με τη χρήση του νερού είχαμε καταθέσει δημόσια την πρόταση: να δίνεται δωρεάν νερό στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.  Πόσο δε μάλλον στους ΑΜΕΑ. Δυστυχώς για εσάς κύριοι/ες της δημοτικής αρχής και της ΔΕΥΑΤ, η πρότασή μας δεν εισακούστηκε. Αρχίσατε να κόβετε το νερό από συντοπίτες/σες μας, λειτουργώντας με έναν “πολιτικοκοινωνικό νταβαντζισμό” χωρίς να δείχνετε το στοιχειώδη σεβασμό, ούτε στη φτώχεια, ούτε στα ΑΜΕΑ. Σταματήστε τάχιστα!

   Πάρτε την πρέπουσα απόφαση για δωρεάν παροχή νερού στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στα ΑΜΕΑ. Εαν χρειαστεί θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας από το τμήμα νομικής υποστήριξης των ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ στον εισαγγελέα.

  Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε. Σταματήστε την ανάλγητη συγκεκριμένη πρακτική. Η ΔΕΥΑΤ είναι θνησιγενής, ίσως και αμαρτωλή. Φημολογείται ότι δεν έχει κλείσει ισολογισμούς για αρκετά χρόνια. Έχετε κάνει πρωτόκολλο παραλαβής για τη συγκεκριμένη δημοτική επιχείρηση; Να καταργηθεί και να περάσουμε σε μια υπηρεσία Ύδρευσης – Αποχέτευσης που θα λειτουργεί πάνω στην αρχή της συμμετρίας.

    Ταυτόχρονα δεχόμαστε σωρεία παραπόνων για την πρακτική σας που εφαρμόζετε στις συνδέσεις με την αποχέτευση. Όσο για το ποσό των 300 και άνω ευρώ χαρακτηρίζεται ως υπέρογκο. Μια πρακτική το ίδιο ανάλγητη και το ίδιο αντικοινωνική. Ζητάτε τα λεφτά εφάπαξ! Που ζείτε! στον πλανήτη Άρη; Γίνετε γηινοι. Πατήστε στο έδαφος! Αγγίξτε τις χορδές και τις ανάγκες των πολιτών! Οι πολίτες είναι φτωχοποιημένοι, όπως και τούτη η πατρίδα.

   Ρυθμίστε το ζήτημα της είσπραξης της εφάπαξ σύνδεσης σε 20 ισόποσες δόσεις

   Σεβαστείτε τους πολίτες! Η επιστροφή στο αυτοδιοίκητο είναι η μόνη  λύση για την πόλη των Φιλιατρών όπως και για τις όμορες πόλεις.

   Αυτό ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό.

 

  

  

Φιλιατρά, 17 Ιούνη 2020.     

                                                                                   Για τα

                                                                    ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

                                                                      Βασίλης Σπυρόπουλος

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Ο δήμαρχος ζει σ ένα παράλληλο σύμπαν; μαλλον ΝΑΙ! διότι δεν εξηγείτε αυτό το νταβατζιλίκι, προφανώς δεν βλέπει σε τι κατάσταση ειναι οι δημότες του και όχι μόνο, προφανώς και δεν αντιλαμβάνεται ότι αγρότες και μαγαζάτορες που απαρτίζουν κατά κανόνα τον δήμο ειναι σε ελεύθερη πτώση και το επόμενο διάστημα θα βρουν πάτο, για να μην μιλήσουμε για τους συνταξιούχους συνδημότες μας που σκέφτονται ακόμα και τον καφέ στο καφενείο.

    Μήπως ο δήμαρχος πιστεύει ότι ο μαρασμός που ταλανίζει το τόπο μας με εμφανή σημάδια τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία, δεν ειναι πρωτίστως οικονομικός; γιατί λοιπόν λειτουργεί εκβιαστικά και μάλιστα στο νερό, σ ένα αγαθό που θα επρεπε να παρέχεται δωρεάν παντού και επειδή δεν ονειροβατούμε και ξέρουμε σε τι οικονομικοκοινωνικό μοντέλο ζούμε – επιβιώνουμε – σήμερα τουλάχιστον θα επρεπε να δείξει αν όχι ευαισθησια τουλάχιστον ανοχή.

    Μπράβο πάντως στα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ που εστιάζουν στα πραγματικά προβλήματα της πόλεως των Φιλιατρών και όχι στην εικόνα του φαίνεσθαι.

  2. Κόψανε το νεράκι εν μέσω κορωνοιου που έχουν παγώσει όλες οι πληρωμές σε ΔΕΗ, τράπεζες,εφορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button