Τοπικά Νέα

Βελτίωση των οδικών αξόνων Θουρία – Πολιανή, Θουρία – Άρις – Αριστομένη, Αγ. Ανδρέας – Πύλος

Το οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα, κυρίως λόγω κακών γεωμετρικών χαρακτηριστικών καθώς και φθορών του οδοστρώματος κ.α.

Εξαιτίας των παραπάνω η Π.Ε. Μεσσηνίας προχωρά σε έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας, εθνικό και επαρχιακό, με έργα αύξησης της οδικής ασφάλειας, βελτίωσης του οδοστρώματος, σήμανσης, φωτισμού, δεντροφυτεύσεων με εντάξεις νέων έργων στον προϋπολογισμό 2020.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία συνάντηση με τον Περιφερειάρχη και τους Αντιπεριφερειάρχες, δόθηκε για τη Μεσσηνία το ποσό του 1.000.000 €, προερχόμενο από εκπτώσεις έργων της Περιφέρειας, το οποίο θα αξιοποιηθεί για την βελτίωση των οδικών αξόνων Θουρία – Πολιανή, Θουρία – Άρις – Αριστομένη, Αγ. Ανδρέας – Πύλος κλπ. Παράλληλα από τις εκπτώσεις του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων της Μεσσηνίας,  προκύπτει ποσό 1.000.000 €, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για βελτιώσεις από Καλαμάτα – Θουρία και Ασπρόχωμα – Μεσσήνη.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button