Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Διαμαρτυρία για το ενδεχόμενο κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στα Φιλιατρά

Συνάντηση με στελέχη της περιφέρειας της Τράπεζας Πειραιώς, ζητούν Σύλλογοι και Συνεταιρισμοί των Φιλιατρών, με αφορμή τις νέες πληροφορίες για «λουκέτο» στο υπακατάστημα της Τράπεζας στα Φιλιατρά.

Σε γραπτό αίτημά τους – διαμαρτυρία προς την Τράπεζα Πειραιώς αναφέρουν τα εξής:

Σε κοινή συνεδρίαση των Δ/Σ Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών, Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών, Αγροτικός Οπωροκηπευτικός Συνεταιρισμός Φιλιατρών «Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ», Ομάδα Παραγωγών «Φιλιατρών Γαία», συζητήθηκε η πληροφορία ότι το υποκατάστημα Φιλιατρών της Τράπεζας Πειραιώς θα κλείσει στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Με δεδομένο ότι τα Φιλιατρά είναι κατ΄ εξοχήν αγροτική περιοχή και όλες οι τραπεζικές συναλλαγές γίνονται από την Τράπεζα Πειραιώς, ζητάμε να αναθεωρήσετε την απόφασή σας γιατί θα δημιουργηθεί φοβερή αναστάτωση στην περιοχή μας.

Η εύκολη λύση είναι η άμεση άρση των καταθέσεών μας ως ένδειξη διαμαρτυρίας, όμως εμείς θα θέλαμε να στηρίξουμε το κατάστημα της Πειραιώς στα Φιλιατρά, όπως το κάνουμε πάντα και για αυτό προτιμάμε την άμεση συνάντηση των εκπροσώπων μας με στελέχη της περιφέρειας που ανήκει το κατάστημα Φιλιατρών.

 

Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών   Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών   Αγρ. Οπωροκηπευτικός Συν/σμός Φιλιατρών

Παρασκευάς Παπασταθόπουλος            Αθανασόπουλος Βασίλειος           Αλεξανδρόπουλος Γιώργος

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Αγαπητοί δημότες της τρυφιλλιας, Ένα” πράγμα “δεν έχετε καταλάβει οι περισσότεροι Έλληνες ψηφοφόροι του συνταγματικου τόξου! Την Ελλάδα έχουν σκοπό και στόχο να την διαλύσουν και καταστρέψουν ολοσχερώς! Ποια τράπεζα Πειραιώς ποια τράπεζα Άλφα ποια Εθνική τράπεζα, καμία δεν είναι ελληνική μόνο στο όνομα!!Οι τράπεζες ανακεφαλοποιηθησαν με τα χρήματα που κουρεψαν σε συντάξεις και μισθούς χρήματα που πήρε η κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα και εξαγόρασε τις ελληνικές τράπεζες ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΑΡΓΆ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button