Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας στο Φιλιατρινό φράγμα στη Χριστιανούπολη

Το Φιλιατρινό φράγμα στη Χριστιανούπολη Φιλιατρών επισκέφθηκε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος.
Ταυτόχρονα, έγινε επίσκεψη – αυτοψία της τριμελούς επιτροπής της ανεξάρτητης αρχής φραγμάτων, προκειμένου να εγκρίνει τον υποβληθέντα από την Περιφέρεια φάκελο της πλήρωσης του φράγματος.
Η επιτροπή συνέλεξε όλα τα δεδομένα και τις μετρήσεις του φράγματος παρουσία του διευθυντή κ. Κωστόγιαννη και των στελεχών της υπηρεσίας υλοποίησης του έργου.
Μετά τη σχετική έγκριση από την αρμόδια ανεξάρτητη αρχή φραγμάτων θα προχωρήσει η πλήρωση του φράγματος.
Σχετικά με την υπόθεση των δικτύων άρδευσης, σύντομα θα γίνει επίσκεψη μαζί με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, προς την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τα περαιτέρω, ώστε να προωθηθεί άμεσα το πολύ σημαντικό αυτό θέμα άρδευσης της Τριφυλίας.
Είναι γνωστό ότι το Φιλιατρινό φράγμα ξεκίνησε το 2010 και ολοκληρώθηκε το 2017 με χρηματοδότηση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και διευθύνουσα υπηρεσία την Τεχνική Υπηρεσία της έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button